local-stats-pixel fb-conv-api

30 gadus vecā repere OC pārsteidz tautu ar dziesmu ''Bitchtrack''0

Šī gada 11. augustā trīs skaņdarbu mini-albumu jeb EP izlaida ārzemju repere OC. EP tituldziesmu sauc ''Bitchtrack'' un tāpat kā pārējie skaņdarbi, arī šis ir brīvi pieejams ''Spotify'', ''YouTube'' un visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

OC ir 30 gadus jauna mūziķe, vārdu autore, dziedātāja un repere no Vācijas. Mūzikas industrijā viņa debitēja pērn, kad 28. aprīlī izlaida savu pirmo skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Wegen Dir''. Viņas daiļrade, galvenokārt, ir vācu valodā.

Viņa vēl ir savas karjeras pirmsākumos. Diskogrāfijā ir vien pāris singli un ''Bitchtrack'' mini-albums. Par spīti tam, mūziķei jau ''Spotify'' platformā ir teju trīs tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Arī pārējos sociālajos tīklos viņas auditorija aug un pieprasījums pēc jaunas mūzikas tāpat.

Dziesma ''Bitchtrack'' ir aptuveni divas ar pusi minūtes gara. Katrs īstens hip-hopa cienītājs spēc novērtēt gan šo skaņdarbu, gan OC radīto mūziku kopumā. Aicinām ''iečekot'' viņas mūziku, kā arī piesekot mūziķes sociālo tīklu kontiem, lai zinātu par viņas mūzikas jaunumiem un citām aktualitātēm. Izbaudi!

Skaņdarba oficiālā ''YouTube'' versija. Lai labi skan!

10 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000