local-stats-pixel fb-conv-api

Dīdžejs Spk pārsteidz ar savu šī gada pirmo singlu ''Mlongo''0

Tieši šodien jeb 5. janvārī ar jaunu skaņdarbu klajā nācis portugāļu dīdžejs, dziesmu autors un producents Spk (pilnajā vārdā Paulo J Rodrigues). Viņš klausītāju vērtējumam nodevis singlu ''Mlongo''. Tas ir pieejams kā ''YouTube'' un ''Spotify'', tā arī visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Spk oficiāli mūzikā debitēja 2018. gada 22. aprīlī, kad izlaida savu pirmo dziesmu - ''Sabura''. Nu viņa diskogrāfija ir krietni raibāka, jo tajā ir 16 singli un viens albums. Pagaidām, visveiksmīgākais viņa projekts ir skaņdarbs ''Voodoo'', kurš ''Spotify'' platformā klausīts teju 200 tūkstošus reižu.

Pats mākslinieks min, ka mūzika viņam ir iedzimta. Viņš ir dzīvojis vairākās Eiropās valstīs un tur iepazinis jaunākos trendus un elektroniskos elementus. Patlaban viņš uzturās Lielbritānijā. Viņa mūzikai piemīt unikāls afro žanrs, kā arī elektroniskās mūzikas piesitiens.

Viņa daiļrade ir īpaša un ik viens īstens mūzikas cienītājs pratīs to novērtēt. Spk ''Spotify'' platformā jau ir teju trīs tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. Vietnē ''Instagram'' tikmēr viņam ir 11 tūkstoši sekotāju, kā arī verificēts profils. Pērn viņa daiļradi ''Spotify'' klausīja vairāk kā 101 tūkstoti reižu. Tas vien liecina, ka Spk mūzika ir kvalitatīva un ilgtspējīga.

Piedāvājam noklausīties Spk jaunāko skaņdarbu ''Mlongo''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai vienmēr par viņa aktualitātēm uzzinātu ātrāk un vairāk. Kādu dienu viņš varētu uzstāties uz lielajām mūzikas skatuvēm un tieši Tu varētu būt bijis tas, kurš par viņa daiļradi zināja jau tās sākuma punktā. Lai labi skan!

Spk singla ''Mlongo'' oficiālā ''YouTube'' versija. Ievērtē mūziķa pirmo skaņdarbu šogad!

1 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000