local-stats-pixel fb-conv-api

Uzlecošā zvaigzne Katrin Johansson pārsteidz ar singlu ''Light In You''3

Mūzikas pasauli 2021. gada 13. aprīlī ar skaņdarbu ''Light In You'' (latviski - ''Gaisma Tevī'') pārsteidza uzlecošā zviedru zvaigzne Katrin Johansson. Kā šī, tā arī pārējās viņas dziesmas ir pieejamas ''Spotify'', ''YouTube'' un visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

''Light In You'' ir mūziķes jaunākais skaņdarbs. Savu pirmo singlu viņa izlaida 2014. gadā, kas nozīmē, ka teorētiski viņas mūzikai šogad būs apaļa desmit gadu jubileja. Viņas diskogrāfija sastāv no pieciem skaņdarbiem. Lai vai kā, jaunais gads viņai solās būt īpaši aktīvs un ražens.

Pati māksliniece min, ka viņas pirmā dziesma ir ''Teordrops In The Rain'', ko viņa sarakstīja vien 17 gadu vecumā. Dziesma pie viņas esot atnākusi pati, brīdī, kad viņa esot pastaigājusies. Viņa jau no bērnības esot zinājusi, ka grib dziedāt. Četru gadu vecumā viņa esot apmeklējusi slavenās Madonna koncertu, nodomājot, ka viņa arī tā varētu.

Viņa arī ir studējusi mūziku, tomēr 20 gadu vecumā pabeigusi studijas ar matemātiku saistītā jomā. Viņa uzskata, ka tas viņai ļoti palīdz rakstīt jaunu mūziku. Viņa atklājusi savā ''Spotify'' profilā arī, ka viņa ir ierakstījusi dziesmas tajā pašā mūzikas studijā Stokholmā, kur mūziku ierakstījusi pasaulē tik ļoti zināmā grupa ABBA. Šīs dziesmas gan nav publicētas konkrētu iemeslu dēļ.

Katrin Johansson savu daiļradi uztver ļoti nopietni. Dziesmu ''Light In You'' ir apstrādājis augstākās kvalitātes producents no Losandželosas (ASV). Dziesma pie viņas pati atnākusi kā iedvesma. Jaunā mūziķe ir ļoti talantīga un ir piedalījusies arī dažādos mūzikas konkursos, apliecinot savas teicamās prasmes šajā sfērā.

Savu vietu mūzikas pasaulē Katrin Johansson savā ziņā jau ir paspējusi izcīnīt. ''Spotify'' platformā viņai ir teju astoņi tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju, bet ''Instagram'' platformā viņai ir vairāk kā tūkstotis sekotāju. Tieši ''Light In You'' ir viņas populārākā dziesmā ''Spotify'' - tā ir klausīta vairāk kā 88 tūkstošus reižu.

Piedāvājam noklausīties Katrin Johansson skaņdarbu ''Light In You''. Aicinām arī uzmeklēt talantīgo mākslinieci sociālajos tīklos, piesekojot viņas profiliem. Tā varēsiet uzzināt par viņas mūzikas aktualitātēm daudz ātrāk un vieglāk.

Oficiālais dziesmas liriku videoklips no vietnes ''YouTube''.

18 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000