local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Digital Tapestry ieskandina vasaru ar singlu "I Need You"2

Šī gada 3. augustā ar jaunu skaņdarbu ir pārsteidzis ārzemju mūziķis Digital Tapestry. Mākslinieks klausītāju vērtējumam nodevis singlu "I Need You". Dziesma ir pieejams kā YouTube un Spotify, tā arī visās pārējās vadošajās straumēšanas platformās.

Mūziķis šajā sfērā debitēja pērnā gada janvārī, kad laida klajā savu pirmo skaņdarbu. Nu viņa diskogrāfija sastāv no sešām dziesmām. Lai gan nav vēl izlaists liels daudzums dziesmu vai pat pirmais albums, mūziķim Spotify platformā jau ir teju 23 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju.

Digital Tapestry ir producents, dziedātājs un dziesmu vārdu autors no ASV štata Šarlotē. Viņam pašam patīk sevi saukt par multi-instrumentālistu. Viņa radītā mūzika nav viena konkrēta žanra. Viņa daiļrade mijas starp pop roku, kantrī mūziku, EDM un vēl citiem žanriem. Viņa mērķis ir caur mūziku vairot labo enerģiju un uzlabot klausītāju ikdienu. Viņš nesēž uz vietas un rada jaunu mūziku.

"I Need You" skaņdarbam ir "popīgs" un vasarīgs skanējums. Šāda mūzika patiks cilvēkiem, kuri ir pozitīvi un vēlas klausīties modernu mūziku. Singls kopējais ilgums ir trīs minūtes un 20 sekundes. Dziesma ir pārpublicēta arī vairākos populāros "YouTube" un citu sociālo tīklu kontos. Vai tai ir potenciāls kļūt par vasaras himnu?

Piedāvājam noklausīties Digital Tapestry skaņdarbu "I Need You". Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem.

Dziesmas liriku video. Lai labi skan!

25 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv