local-stats-pixel fb-conv-api

Pēc grūtībām ir ''Jāiet Tālāk". Izdots pašmāju skaņdarbs un video.0

Izdota jauna dziesma ar video “Jāiet Tālāk” un izziņots gaidāmais albums “Viens”.

Pašmāju mūziķis “Mo Aspen” izdevis savu jauno singlu ar video “Jāiet Tālāk”. Šī ir viena no dziesmām, kura iezīmēs jauno indie albumu “Viens”, kurš pilnīgi iznāks šī gada pēdējā ceturksnī. Zīmīgi, ka katrai dziesmai būšot video un albums būšot daudzkrāsains ar hip-hop, pop un roka “garšvielām”. Dziesmas iznāks gada gaitā.

Dziesma “Jāiet Tālāk” stāsta par ilgošanos un negribēšanu no kāda šķirties, pat ja šīs neredzēšanās laiks ir pāris minūtes vai stundas. Un vēlmi atgriezties. Kā arī par grūtību pārvarēšanu.

Dziesma ir pirmā, kas sarakstīta kopā ar jauno projekta biedru - bundzinieku Tomasu Saulieti. “Sanāca, ka meklēju bundzinieku un ar Tomasu mani sapazīstināja mans brālis. Īsi pēc tam mēs Tomasa izlaidumā jau noprezentējām šo dziesmu, kura viegli tapa viena mēģinājuma laikā, un pēc tam visi ilgi jautāja un nevarēja sagaidīt, kad tad tā iznākšot. It īpaši Tomasa pavisam mazais četrgadīgais brālis, kurš katru nedēļu par to atgādināja un dziedāja to. Sirsnīgi sanāca.” stāsta Mo Aspen.

Šis būšot otrais albums (gaidāms arī fiziskā formātā) ar nobriedušāku skanējumu. “Ir augusi gan kvalitāte, gan dziesmu rakstīšanas pieredze, kuru esmu guvis BJMK rokskolā, Zvaigznājā, Anima studijā. Man simpatizē populārās mūzikas skanējums, kas atsauksies visu dziesmu struktūrā, bet esmu arī “dīvainis”, kam patīk viss no pop līdz pat sladž (pat tāda stila grupā esmu bungas spēlējis), līdz ar to dziesmās atsauksies dažādība, bet ar nu jau stabilu manu rokrakstu - indie noskaņās ”, saka Mo.

Vokāla, ģitāras, basa ieraksts - Rolands Saulietis (Latvian Blues Band). Mikss Mārcis Kalniņš (Latvian Blues Band). Dziesmu autori un izpildītāji ir Mo Aspen (Modris Apse) un Tomass Saulietis. Producents, master Mo Aspen. Video Kaspars Merklins.

Mo ir piedalījies Ghetto Faktorā, medijos/radio jau izskanējis ar singliem “Šī ir Latvija”, “Hold Me Close”, “Ģeodēzists” u.c. Šo dziesmu un citas var straumēt Youtube, Spotify, Itunes u.c. Sekot aktivitātēm – Instagram, TikTok,Facebook portālā.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=PFxokjME4d4
Spotify: https://open.spotify.com/track/6IWvHi81Nz3ieu0uUYEhpy?si=2b2a5f62bf8747c2

Oficiālais mūzikas video.

4 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000