local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedru grupa Band Of Five publicē slavenā hita ''Maniac'' kaverversiju1

Pērnā gada 25. septembrī ar skaņdarbu ''Maniac'' klajā nāca mūzikas grupa Band Of Five. Skaņdarbs ir pieejams gan ''Spotify'', gan ''YouTube'', gan visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Band Of Five ir mūzikas grupa, kura bāzēta Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā. Tā, galvenokārt, izpilda citu grupu populārus skaņdarbus, veidojot kaverversijas (cover). Grupa savā valstī ir diezgan populāra un bieži vien uzstājās gan klubos, gan bāros. Grupa pati spēlē instrumentus un dzied. Jāsaka, ka grupai tas izdodas izcili.

Michael Sembello dziesma ''Maniac'' ir grupas pirmā kaverdziesma. Pērnā gada izskaņā grupā publicēja arī otro kaveru - Eurythmics, Annie Lennox un Dave Stewart leģendāro dziesmu ''Sweet Dreams (Are Made Of This). Grupa ir noķērusi savu ''nišu''. Jaunajā gadā tā plāno turpināt savu

Lai gan grupa ir jauna, savu lojālo klausitāju bāzi tā jau ir izcīnījusi. Par to liecina tas, ka grupai ''Spotify'' platformā ir vairāk kā 1700 ik mēneša lojālo klausītāju. Tāpat grupai ''Instagram'' aplikācijā seko vairāk kā 330 mūzikas entuziastu. Arī koncerti un uzstāšanās liecina, ka grupa ir uz pareizā ceļa un rada paliekošu mūziku.

Piedāvājam noklausīties Band Of Five skaņdarbu ''Maniac''. Aicinām arī piesekot grupas sociālo tīklu kontiem. Tieši tā būs iespēja sekot grupas aktualitātēm līdz vēl vieglāk un ātrāk.

Uzslēdz skaļāk un dziedi līdz! Šo leģendāro hitu ir dzirdējis teju katrs un nu ir pienācis laiks nedaudz savādākam izpildījumam. Lai labi skan!

9 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv