local-stats-pixel fb-conv-api

Artee Ruiz izlaiž dziesmu ''Proceso'' kopā ar Cat-Black On the Beat0

Meksikāņu multi-mākslinieks Artee Ruiz šī gada 25. jūnijā nācis klajā ar jaunu skaņdarbu, kura nosaukums ir ''Proceso''. Tajā dalību ņem arī viesmākslinieks Cat-Black On the Beat. Dziesma ir pieejama ''YouTube'', ''Spotify'', kā arī visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Artee Ruiz debitēja mūzikā vien pērn, kad gada vidusdaļā izlaida savu pirmo dziesmu ''Fumando'', kurā dalību ņēma arī mākslinieks Lil Wacho. Tagad mūziķa diskogrāfija ir seši singli, kā arī, visticamāk, nākotnē gaidāms ir kāds albums.

Mūziķis vēl ir jauns un viņam mūzikas karjerā vēl viss ir priekša. ''Proceso'' dziesmai ''Spotify'' patlaban ir nedaudz vairāk kā viens tūkstotis klausījumu. Viņš gan vēl cenšas iekarot savu klausītāju bāzi. Viņa sekotāju skaits pakāpeniski aug un tas vien liecina, ka viņa daiļrade ir kvalitatīva.

Ik viens īsts mūzikas cienītājs pratīs objektīvi novērtēt viņa daiļradi. Iespējams, tieši Tu kļūsi par vienu no viņa faniem. Ja Artee Ruiz turpinās tādā pašā garā, tad agri vai vēlu viņu sagaidīs mūzikas topi un dažādi koncerti. Lai viņam izdodas!

Piedāvājam noklausīties skaņdarbu ''Proceso''. Iesakām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai vieglāk un ātrāk uzzinātu par viņa mūzikas jaunumiem un citām aktualitātēm. Lai labi skan!

Uzslēdz skaļāk un izbaudi. Cerams Tev patiks!

7 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 100
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000