local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis AMO pārsteidz ar fantastisko dziesmu ''Belle & Dangereuse''1

Šī gada 21. aprīlī jaunu skaņdarbu klajā laida ārzemju mūziķis AMO. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva dziesmu, kuras nosaukums ir ''Belle & Dangereuse''. Viņa meistardarbs ir pieejams ''YouTube'', ''Spotify'', kā arī visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

AMO ir ļoti talantīgs mākslinieks no Francijas, kura daiļrade runā pati par sevi. Savu debiju mūzikā viņš piedzīvoja 2020. gadā, kad izlaida savu pirmo dziesmu. Kopš šī laika viņš ir paguvis izlaist sešus singlus, kā arī debijas albumu ''ROMY''.

Debijas albums ir teju 38 minūtes garš un tas sastāv no 14 dažādiem skaņdarbiem. Piecos no tiem dalību ņem tādi viesmākslinieki kā Lucas Paramour, Kwesy, Madee, Khaem un xdiez. Talantīgs mūziķis ar gaumīgu un oriģinālu daiļradi.

''Belle & Dangereuse'' ir viena no AMO populārākajām dziesmām viņa diskogrāfijā. Skaņdarbam ''Spotify'' platformā ir vairāk kā 60 tūkstoši klausījumu. Jāpiemin, ka mūziķis strauji kāpj pa karjeras kāpnēm - viņam ''Spotify'' platformā jau ir gandrīz 11 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju.

Ik viens patiess mūzikas cienītājs pratīs novērtēt AMO radīto daiļradi. Piedāvājam noklausīties viņa skaņdarbu ''Belle & Dangereuse'', kas ir tiešām fantastisks darbs. Lai labi skan!

Dziesmas oficiālā ''YouTube'' versija. Paslēdz skaļāk un izbaudi.

10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt