local-stats-pixel fb-conv-api

MeshMoney izlaiž emocionālu mīlestības gabalu ''Love Rollercoaster''0

Šī gada 12. jūnijā ar lauzto siržu dziesmu pārsteidzis ārzemju mākslinieks MeshMoney. Viņš klausītāju vērtējumam nodevis skaņdarbu ''Love Rollercoaster''. Dziesma ir pieejama ''YouTube'', ''Spotify'' un visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

MeshMoney pilnajā vārdā sauc Mešails Čizms (Meshayl Chism). Viņš nāk no Izraēlas un ir lepns ar savu daiļradi. Mūzikas karjeru viņš sāka ar dalību Izraēlas mūzikas šovā ''X Faktors''. Lai gan viņš ir samērā jauns mūziķis, viņš jau ir paguvis uzstāteis vairākās pasaules vietās.

MeshMoney nav tikai dziedātājs. Viņš ir arī mūzikas producents un dziesmu vārdu autors. Viņa mērķis ir izveidot pašam savu mūzikas izdevniecību un būt vienam no labākajiem producentiem visā pasaulē, lai varētu palīdzēt tādiem censoņiem, kāds tagad ir viņš pats. Mērķi ir augsti un galvenais tos realizēt.

Mūzikas industrijā mākslinieks debitēja 2019. gada vasarā, kad izlaida savu pirmo singlu ''Body Language''. Tagad viņa diskogrāfija sastāv no 11 skaņdarbiem un viena albuma. Vēl ir kur tiekties, tomēr izaugsme ir labi dzirdama un jūtama.

MeshMoney vēl nav ticis pie lielas sekotāju bāzes, tomēr visam savs laiks. Piedāvājam noklausīties viņa skaņdarbu ''Love Rollercoaster''. Varbūt tieši Tu kļūsi par viņa fanu. Aicinām arī piesekot viņa sociālo tīklu kontiem, lai turpmāk zinātu par viņa mūzikas aktualitātēm.

Dziesmas oficiālā ''YouTube'' versija. Pagriez skaļāk un izbaudi!

10 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000