local-stats-pixel fb-conv-api

Dīdžejs Paul Parker pārsteidz ar skaņdarbu ''Over Me''0

Šī gada 14. jūlijā ar jaunu skaņdarbu klajā nācis mākslinieks Paul Parker. Viņš klausītāju vērtējumam nodevis dziesmu, kuras nosaukums ir ''Over Me''. Skaņdarbs ir pieejams gan ''YouTube'', gan ''Spotify'', gan arī visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

Paul Parker ir mūziķa pseidonīms. Īstajā vārdā viņu sauc Ingo Paul. Lai vai kā, viņš veido mūziku jau 25 gadus. Šajā laika posmā viņš ir bijis arī dīdžejs. Mūzikas gaitas viņš sāka deviņdesmitajos, kad veido tehno mūziku un iemīlējās ''house'' mūzikā. Viņš ir arī citu mākslinieku producents.

Mūzikas karjeras vidū gan Paul Parker paņēma nelielu pārtraukumu, atgriežoties šajā sfērā 2014. gadā, kad pats izveidoja savu mūzikas studiju. Tālāk sekoja arī paša veidota mūzikas izdevniecība, kuru gan 2019. gadā viņš pārdeva, lai strādātu ar vairākām citām šāda tipa izdevniecībām.

Vācijā mītošā dīdžeja karjera ir bijusi raiba. Ne velti viņa diskogrāfija sastāv no vairākiem desmitiem skaņdarbu. ''Spotify'' platformā viņa ik mēneša lojālo klausītāju daudzums ir sasniedzis jau 35 tūkstošus, kas ir visai iespaidīgi. Tas vien apstiprina dīdžeja radītās daiļrades kvalitāti.

Mūziķi klātienē varēs dzirdēt jau pavisam drīz. Viņš 19. septembrī uzstāsies ASV pilsētā Alhambrā, kas atrodas netālu no pašas Losandželosas. Piedāvājam noklausīties jaunāko Paul Parker skaņdarbu ''Over Me''. Aicinām arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai vienmēr būtu lietas kursā par viņa mūzikas aktivitātēm.

Oficiālā dziesmas ''YouTube'' versija ar oriģinālu un patīkamu vizualizāciju. Lai labi skan!

10 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000