local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Jonny Chidi izlaiž fantastisku dziesmu "Manziel"1

Šī gada 15. augustā singlu ar nosaukumu "Manziel" izlaida ārzemju mūziķis Jonny Chidi. Skaņdarbs ir pieejams kā "YouTube" un "Spotify", tā arī visās citās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās. Tas Tev ir jādzird!

Jonny Chidi nāk no Masačūsetsas štata ASV (galvenokārt, Bostona). "Manziel" ir viņa jaunākais singls un tas ir ar melodiskā hip-hopa jeb repa piesitienu. Moderna 2023. gada mūzika, kas patiks ik vienam, kurš skrien līdzi modei. Trīs minūšu garais skaņdarbs ir pieejams zemāk.

Mūzikas industrijā mūziķis debitēja pērn jeb 2022. gadā, kad izlaida vairākus singlus un pat divus albumus. Nu viņa diskogrāfija ir raiba - tā sastāv no 17 singliem un diviem albumiem. "YouTube" platformā viņam ir 11 tūkstoši abonentu, kā arī dziesma ar vairāk kā pusmiljonu skatījumu.

Lielai daļai mūziķa dziesmu ir vairāk nekā 100 tūkstoši klausījumu "Spotify" platformā. Lai gan šajā industrijā viņš nav ilgi, māksliniekam jau "Spotify" platformā ir vairāk kā 22 tūkstoši ik mēneša lojālo klausītāju. "Instagram" tīklā tikmēr viņš ir verificēts ar "zilo ķeksīti" un ar 122 tūkstošiem sekotāju. Mūziķa daiļradei pieprasījums ir milzīgs un viņa popularitāte strauji aug.

Piedāvājam noklausīties Jonny Chidi singlu "Manziel". Atgādinam, ka ir iespēja arī piesekot mūziķa sociālo tīklu kontiem, meklējot viņu tieši pēc skatuves vārda. Tieši tā Tev būs iespēja sekot līdzi viņa mūzikas aktualitātēm un jaunumiem vieglāk un ātrāk. Izbaudi viņa daiļradi - iespējams, ka kļūsi par viņa fanu.

Dziesmas oficiālā "YouTube" versija. Pagriez skaļāk un izbaudi. Lai labi skan!

31 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Nenosodu bet labakam jabut lai pelnitu naudu

Atvainojos pirms tam 🙂

2 0 atbildēt