local-stats-pixel fb-conv-api

Ar savu otro dziesmu klajā nāk Aim World, kas nodod klausītājiem ''Right Mood''0

Ar ļoti ritmisku, melodisku un vasarīgu gabalu klajā ir nācis mūziķis Aim World. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva divu minūšu garu singlu ar nosaukumu ''Right Mood''. Viņa jaunākais skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Pats Aim World sevi uzskata par ļoti pozitīvu un saulainu jeb starojošu puisi. Viņa vēlme ir caur mūziku izteikt savas jūtas un padarīt cilvēkus priecīgus. Viņš vienmēr cenšas pats sevi pārsteigt un katru dziesmu veidot unikālu. Viņš cenšas izmēģināt vēl nemēģinātus žanrus, ritmus, melodijas un lirikas.

''Right Mood'' ir Aim World jaunākais skaņdarbs, kas iznācis šī gada 16.jūlijā. Neskaitot šo skaņdarbu, mūziķa diskogrāfijā ir vēl viena dziesma - debijas singls ''Beautiful'', kas ir nepilnas trīs minūtes garš un iznāca šī gada 1.aprīlī.

Viņa radītā mūzika tiešām ir ļoti pozitīva. Katram kurš spēj novērtēt kvalitatīvu un jauku mūziku, Aim World radītā daiļrade noteikti patiks. Viņa nākotne mūzikas industrijā ir spoža un viņam atliek vien radīt jaunu mūziku un pārsteigt klausītājus. Lielās skatuves un mūziaks topu virsotnes jau viņu gaida - atliek vien neapstāties un smagi strādāt, lai sasniegtu sapņus un mērķus.

Piedāvājam noklausīties Aim World jaunāko dziesmu ''Right Mood'', kā arī aicinām Tevi atbalstīt jauno talantu, tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsacues vietā esam parūpējušies un pievienojuši saiti, kas Tevi aizvedīs uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies - dodies un pieseko tam. Tas Tev neko neizmaksās un aizņems vien pavisam īsu brīdi, taču dos neizsakāmi milzīgu stimulu mūziķim turpināt radīt un publicēt jaunu un nedzirdētu mūziku. Atbalstīsim viņu kopā!

Pavisam svaigs skaņdarbs Tavām ausīm. Kas nedzirdēts un pat ļoti patīkams! Uzslēdz un izbaudi!

8 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000