local-stats-pixel fb-conv-api

Ārzemju mūziķe Lola Mey laiž klajā savu pirmo singlu "Simple-Minded"0

Šī gada 27. jūlijā ar jaunu skaņdarbu mūzikas pasauli pāršalca mūziķe Lola Mey. Viņa klausītāju vērtējumam nodeva singlu, kura nosaukums ir "Simple-Minded". Jaunā dziesma ir pieejamā kā YouTube un Spotify, tā arī visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

Lola Mey ir dziedātāju un dziesmu autore no Nīderlandes. Mūzikai viņa pievērsās jau agrā bērnībā, taču dziesmas sāka rakstīt savos tīņu gados. Tajā laikā viņa iemācījās arī spēlēt ģitāru, kas nu viņai arī ļoti labi sanāk. Viņa pat ir gājusi dažādos kursos, kuros attīstījusi savas rakstīt, producēt un apstrādāt prasmes.

Māksliniece lielu pieredzi iekrājusi arī dažādās mūzikas grupās. Viņa gan pēcāk izlēma spert soli uz priekšu, sākot savu solo karjeru. Viņa atklāj, ka dzīves gaitā sarakstīju jau vairāk kā 200 dziesmu. Liela daļa no tām ir pop žanra stilā un "lipīgas". Viņai gan patīk eksperimentēt, radot dažāda stila mūziku.

"Simple-Minded" gan teorētiski ir jaunās mākslinieces debijas singls. Viņa vēl ir savas lojālās fanu bāzes meklējumos, tomēr viņas mūzika ir ar lielu potenciālu. Nebūtu brīnums, ja kādreiz viņa uzstātos uz lielajām mūzikas skatuvēm. Mūzikas topi jau viņu gaida - atliek vien neatlaidīgi strādāt, radīt mūziku un izmantot iespējas.

Ja Lola Mey būtu jānoraksturo ar tikai vienu vārdu, tad tas noteikti būtu "daudzpusīga", jo tieši tāda ir viņas mūzika. Viņa prot radīt mūziku neatkarīgi no žanra. Nav zināma, kuru žanra viņa izmēģinās nākamo, taču visas viņas dziesmas ir ļoti skanīgas un ausīm tīkamas. Katrs īstens mūzikas cienītājs pratīs novērtēt viņas daiļradi.

Piedāvājam noklausīties Lola Mey skaņdarbu "Simple-Minded", kas latviski nozīmē "Vienkārši Domājošs". Aicinām piesekot arī mūziķes sociālo tīklu kontiem. Sociālajos tīklos viņu var atrast ar tieši tādu pašu pseidonīmu. Tā Tu varēsi uzzināt par viņas daiļradi un aktualitātēm visvieglāk un visātrāk. Lai labi skan!

13 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000