local-stats-pixel fb-conv-api

Okamo un viņa dziesma "Pull Up" pārsteidz mūzikas pasauli2

Šī gada 24. februārī ar melodisku hip-hopa stila dziesmu "Pull Up" klajā nācis ārzemju mūziķis Okamo. Viņa skaņdarbs ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformā. Noklausies!

Okamo pats sevi dēvē par uzlecošo zvaigzni Afro Popa, kā arī RnB mūzikas scēnās. Viņš rada oriģinālu mūziku, kurā ritms mijas kopā ar melodiju. Mūziķis ir dzimis un uzaudzis Dienvidsudānā, kur arī sāka savas mūzikas gaitas. Mūzikai viņš gan pievērsās vien 2018. gadā, kad atklāja savu kaisli pret dziedāšanu un skaņdarbu vārdu rakstīšanu.

Kopš tā brīža jau ir pagājis diezgan ilgs laiks, kurā viņš ir paguvis izkopt unikālu stilu, iekarojot gan vietējo, gan internacionālo klausītāju uzmanību. Viņa daiļrade uzrunā auditoriju, jo skaņdarbi tiek veidoti ar skanīgiem piedziedājumiem, dzidriem vokāliem un ritmiem, kuros var dejot. Viņa mūziku var klausīties gan klubā un bāros, gan arī mierīgās vakara sarunās. Iespaidīgs talants, kuru pasaulei ir jāsadzird.

"Pull Up" ir viens no mūziķa pirmajiem skaņdarbiem. Viņa diskogrāfija patlaban sastāv no četriem singliem. Jāpiemin, ka pavisam nesen (17. septembrī) viņš laida klajā vēl vienu skaņdarbu. Tā nosaukums ir "Keep My Ex Busy". Gan šī, gan visas pārējās Okamo dziesmas var klausīties kā YouTube un Spotify, tā arī citur.

Piedāvājam noklausīties talantīgā mākslinieka dziesmu "Pull Up". Pieminēsim, ka ar šo skatuves vārdu mūziķi vari atrast arī praktiski visos sociālajos tīklos. Pieseko viņam, lai vienmēr zinātu par viņa mūzikas gaitām.

Lai gan skaņdarbs Spotify platformā tika prezentēts vien šogad, YouTube platformu tas sasniedza vairāk kā pirms trim ar pusi gadiem. Mūzika gan ar laiku paliek vien labāka, tāpat kā vīns, tāpēc iesakām noklausīties talantīgā mākslinieka skaņdarbu. Lūk, dziesmas oficiālā YouTube versija. Lai labi skan!

9 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👌

1 0 atbildēt

🤟

0 0 atbildēt