local-stats-pixel fb-conv-api

''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' - st4rface dziesma par godu sieviešu dienai25

35 47

Ar ļoti oriģinālu dziesmu un tās nosaukumu klajā ir nācis pašmāju mūziķis st4rface (īstajā vārdā - Reinis Aumeisters). Viņa jaunākais skaņdarbs ar nosaukumu ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' nu ir pieejams visās vadošajās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās - tajā skaitā arī YouTube.

Jaunais skaņdarbs papildina mūziķa diskogrāfiju, kas šogad raiti uzņem apgriezienus. Šis ir jau trešais mūziķa skaņdarbs šogad, kas izlaists publiski. Gadu viņš uzsāka 19.janvārī izlaižot dziesmu ar nosaukumu ''Laika Mašīna'', bet pēcāk, Valentīndienā, pārsteidza un izlaida dziesmu ''Cilvēki'', kurā dalību ņēma arī Latvijā plaši pazīstamais mākslinieks Grafomāns.

''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod'' ir dziesma par attiecībām un par to, cik lielu lomu tajās spēlē vārdi, kuriem patiesībā nav nekādas nozīmes. Cilvēki bieži vien atvainojas un saka vārdus, kurus nemaz nedomā, tāpēc ir jāapzinās, ka tie ir tikai vārdi, kas netiek pierādīti ar darbiem. Viedi vārdi!

Mūziķis st4rface nāk no Valmieras, taču jau kādu laiku uzturās Rīgā, kur gan rada mūziku, gan arī dzīvo. Zināms, ka drīzumā mūziķis plāno izlaist jaunus skaņdarbus - tajā skaitā arī pirmo mūzikas videoklipu. Pie tā tiek aktīvi strādāts un drīzumā gaidāmi vēl ievērojamāki projekti par šo. Šis gads ir plānots ļoti aktīvs jaunajam mūziķim un gaidāmas neskaitāmi daudz dziesmas un to aktīva izlaišana.

Piedāvājam noklausīties mūziķa st4rface kārtējo oriģinālskaņdarbu - ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod''. Aicinām arī piesekot mūziķa Instagram profilam, kā arī pārējiem sociālajiem tīkliem (tajā skaitā Facebook un citur). Atsauces vietā atrodas links, kas Tevi aizvedīs uz jaunā mūziķa Instagram profilu. Droši - dodies piesekot viņa profilam, kā arī uzmeklē citas viņa dziesmas internetā!

St4rface jaunais skaņdarbs!

35 47 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Ļoti laba mūzika, ja ir aizcietējums un nevari dabūt ārā brūno klimpu..

17 0 atbildēt

Trash,es vavuļus neklausos sorry emotion

14 0 atbildēt

viss jau it kā ok, bet tikai sorī - man nu ļoti nepatika tas, ka izmantota Līvu Piedod man. Te būs oriģinālie vārdi:

Piedod man, ka nokavēju

Piedod man, ka tā

Piedod man, ka nevarēju

Piedod mīļotā!

Piedod man, ka dzīve tāda

Piedod man, ka tā

Piedod man, ka esi nekāda

Piedod mīļotā!

Piedod man, ka esmu nabags

Piedod man vēl reizi vien

Piedod man, ka neatnācu

Piedod man, ka laiks tā skrien!

Piedod man, ka esmu priecīgs

Piedod man, ka man nav žēl

Piedod man, ka esmu niecīgs

Piedod man, ka ir par vēl'!

Piedod man, ka apsolīju

Piedod man, ka tā

Piedod man, ka tāds es biju

Piedod mīļotā!

Piedod man, ka dzīve grūta

Piedod man, ka tā

Piedod man, ja savādāk būtu

Nebūtu nekā!

3 0 atbildēt

Oho! Nupat uzzināju, ka melodisidenta st4rface parafrāzējuma negatīvajiem komentiem var pielikt tikai vienu like, bet pozitīvajiem komentiem var pielikt klāt tik daudz likes, cik gribas...

0 0 atbildēt

Vēlreiz noskatījos Līvu Piedod man - nē, nu šis st4 variants ir viens tiešām crazy frīki tukšs krēsls. Jānis Grodums/Guntars Račs

Jānim Grodumam 2018.gada 10. jūnijā apritētu 60.

LĪVI - Dzimtā valoda /dzied Jānis Grodums

360 507 skatījumi•2008. gada 5. dec.

0 0 atbildēt

Sirdi plosošs nosaukums

4 7 atbildēt