local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 67902

109 78

EkoTehnoParkā atklāts jauns SkyWay izmēģinājumu komplekss

EkoFesta 2019 laikā festivāla viesi pievērsa uzmanību jaunajiem SkyWay EkoTehnoParka objektiem. SkyWay ģenerālkonstruktors Anatolijs Junickis savā  ziņojumā paskaidroja to rašanās iemeslu:

«Piemēram, lai testētu atsevišķus agregātus un mezglus, mēs pat uzbūvējām laboratoriju kompleksu – tas atrodas pa labi aiz jums, aiz sestās līnijas, kas tiek būvēta. Drīz tur pilnā sparā notiks mūsu sliežu, riteņu, strāvas savācēja dažādu konstrukciju testi – uz nodilumu, troksni un izturību. Dažas tur esošās telpas ir pastiprinātas ar bruņu aizsardzību, jo, piemēram, saplīstot testa ritenim pie ātruma vairāk nekā 500 kilometru stundā, fragmenti var lidot līdz pat vairākiem simtiem metru. Līdzīgi gadījumi ir notikuši gan autobraucējiem, gan dzelzceļa darbiniekiem, un mēs vēlamies no tā izvairīties jau projektēšanas stadijā. Šie pētījumi mums ir nepieciešami, lai apsteigtu visus un uz visiem laikiem.

Jaunā video intervija ar SkyWay Technologies Co stendu izmēģinājumu biroja vadītāju Vasiliju Muravski stāsta par izmēģinājumu platību atklāšanu, kur notiks atsevišķu ritošā sastāva mezglu un SkyWay ceļa struktūras elementu rūpnīcas testi. Testu nogabals tika nodots ekspluatācijā pavisam nesen, un šobrīd tas tiek papildināts ar dažādu stenda aprīkojumu.

GreenWay – ceļš SkyWay biotehnoloģiju attīstībai

Pirms EkoFesta 2019 viesiem tika lūgts atvest augsnes paraugus no savas dzimtenes. Uz šo piedāvājumam atsaucās daudzi viesi – организаторы tika atvesti aptuveni 90 eksemplāri no visiem Zemes nostūriem. Šodien mēs pastāstīsim, kas ar tiem notika tālāk.

Saņemtie paraugi tika nosūtīti uz Augsnes banku GreenWay. Tas ir laukums meža apgabalā, kas nekad nav izmantots lauksaimniecībai. Šeit no iegūtās auglīgās augsnes tiek izdalītas vislielākās un efektīvākās agronomiski vērtīgo mikroorganismu asociācijas.

Šīs asociācijas mikroorganismi tiek testēti uz augiem: graudaugiem, dārzeņiem, ārstniecības augiem, augļu kokiem un citiem. Mēra dīgtspēju, sēklu dīgšanas ātrumu, biomasas uzkrāšanās ātrumu augos, kultūras izturību pret slimībām un barības vielu trūkumu. Tas viss ir nepieciešams, lai pārbaudītu atlasīto mikroorganismu grupu iedarbību uz augiem un izvēlētos no tiem vērtīgākos, noturīgākos un ātrāk vairojošos.

Tiek pārbaudīta šādi audzētas produkcijas garša. Tiek pētīts visu augu daļu ķīmiskais sastāvs, lai iegūtu visaptverošu informāciju un izvēlētos UniTerra humusa sastāvu. Pētījumu rezultātā jau tika secināts, ka humusa efektīvās koncentrācijas augsnē ir mazākas par 1%.

Pēc tam UniTerra humusu izmantos dažādu kultūru, piemēram, dārzeņu, graudu, rupjās lopbarības, eļļas augu sēklu, ēterisko eļļu, tehnisko, ārstniecības, ziedu, augļu un ogu audzēšanai. Katrai kultūrai laboratorijā izvēlēsies optimālo humusa koncentrāciju, ņemot vērā dažādus parametrus: piemēram, ražību, augu sakņu sistēmas attīstību utt.

Vairāk par to pastāstīs SkyWay Technologies Co progresīvās attīstības nodaļas darbinieki jaunajā video.

Anatolija Junicka atbildes uz investoru jautājumiem

Pēdējā laikā SkyWay projekta dibinātājs Anatolijs Junickis ievērojamu laika daļu pavada AAE. Pirms dažām dienām viņš apmeklēja EkoTehnoParku, kur SkyWay informācijas dienests veica interviju ar ģenerālkonstruktoru un uzdeva dažus aktuālus jautājumus par projekta attīstību.

No jaunās intervijas jūs uzzināsiet:

– Kā norit Unibus-a testēšanas darbi EkoTehnoParkā?

– Kādā stadijā atrodas SkyWay testu centra būvniecība AAE?

– Kāpēc EkoTehnoParkā tiek būvēta otrā stingrā ceļa struktūra?

– Kā norit darbs ar investoriem un kad varētu gaidīt finansējuma slēgšanu?

Intervija ar kompānijas Bekaert pārstāvi

2019. gada 8. oktobrī notika pārrunas starp SkyWay ģenerālkonstruktoru Anatoliju Junicki un Beļģijas metāla velmēšanas kompānijas N. V. Bekaert S.A. pārstāvjiem

Vizītes laikā viesi apmeklēja SkyWay konstruktoru biroju, ražošanu un izmēģinājumu- demonstrēšanas centru — EkoTehnoParku. Iespaidos par apmeklējumu dalīsies Beļģijas kompānijas BEKAERT S.A. apakšnodaļas BRIDON-BEKAERT S.A. globālā segmenta «Jaunie tirgi» direktors Peter Janssens.

Tikšanās ar Voestalpine un Energocomplekt pārstāvjiem

Šajās dienās Anatoli Unitsky EkoTehnoParkā tikās ar Voestalpine (Austrija) un Energocomplect ( Minska) pārstāvjiem.

«Voestalpine» – viens no pasaules līderiem trošu stiepes konstrukciju, augstas stiprības stiepļu un automobiļu virsbūvju štancēšanas tērauda ražošanā. SkyWay Technologies Co. jau ir tikusi izmantota kompānijas produkcija savās konstrukcijās un augstu novērtēta metāla velmējumu kvalitāte.

«Energocomplekt» – līderis Baltkrievijas Republikā kabeļu un stiepļu izstrādājumu ražošanā un pārdošanā. Sarunās puses dalījās ar savu organizāciju jaunākajiem sasniegumiem, lēma par iespējamām kopīgas sadarbības jomām, savstarpējiem nosacījumiem un partnerības veidošanas iespējām. Voestalpine pārstāvji iepazinās ar EkoTehnoParkā esošajām ceļa struktūrām, lai vēl labāk izpildītu SkyWay Technologies Co. augstās prasības piegādājamajiem metāla velmējumiem.

 

AAE televīzijā publicētas reportāžas par Šārdžas šeiha vizīti SkyWay inovāciju centrā

Telekanālos Sharjah 24 un Sharjah TV 26. oktobrī tika publicētas pirmās reportāžas par to, ka Viņa Augstība Šārdžas emīrs Sultāns bin Muhammad Al-Qasimi apmeklēja Šārdžas zinātniski pētniecisko parku un deva savu svētību SkyWay stīgu transporta darbības uzsākšanai Šārdžā.

Sharjah 24 reportāžā SkyWay projekta dibinātājs Anatoli Unitsky pastāstīja par to, ka SkyWay projektus AAE īsteno speciāli izveidota kompānija Skyway Greentech. Tas ir saistīts ar to, ka SkyWay inovāciju centra teritorijā Šārdžā tiks attīstīts ne tikai stīgu transports, bet arī citas «zaļās» tehnoloģijas, piemēram, saistībā ar saules enerģiju.

Jaunas iekārtas SkyWay ražošanā

SkyWay ražošanas cehā Baltkrievijā tika nogādāts modeļa GENOS M460V – 5AX.  vertikālais 5 asu apstrādes centrs; Jauno darbgaldu izstrādāja Japānas korporācija OKUMA.

Apstrādes centrs palīdzēs izveidot sarežģītas SkyWay transporta kompleksu detaļas: dzinēja korpusam un hidroblokam. Darbgalda augstā stingrība un izturība ļauj apstrādāt detaļas ar augstu precizitāti. Jaunais apstrādes centrs spēj strādāt ar dažādiem materiāliem: no plastmasas līdz rūdītam tēraudam. 

Jaunais aprīkojums palīdzēs īstenot kompānijas plānus mērķprojektu īstenošanā.

Baltkrievijas Valsts metroloģijas institūta speciālisti pārbaudīja DDVA vadības sistēmas un vides pārvaldības sistēmas darbu Unitsky String Technologies Co. Uzraudzības audits tiek veikts reizi gadā, un tas ļauj apstiprināt esošo sertifikātu atbilstību.

Auditors atzīmēja SkyWay inovatīvo attīstību, «EkoTehnoParka» attīstību un projekta komandas saliedēto darbu. Pārbaude parādīja augstu ražošanas organizācijas līmeni un nopietnu pieeju darba drošībai. Nepalika nepamanīts arī modernais aprīkojums, kas ļauj palielināt ražošanas jaudu un samazināt traumu skaitu ražošanā.

Pēc pārbaudes audita uzraudzības eksperti deva rekomendācijas Unitsky String Technologies Co. darbiniekiem, kas palīdzēs uzlabot kompānijas darbību ekoloģijas un darba aizsardzības jomā. Novembra beigās kompāniju sagaida vēl viena pārbaude, kas attiecas uz starptautisko atbilstības apstiprināšanas sistēmu.

Kā darbojas SkyWay kravas transporta komplekss?

SkyWay informācijas dienests aprunājās ar EkoTehnoParka kravas transporta kompleksa galveno konstruktoru Dmitriju Tihonovu. Dmitrijs pastāstīja par kompleksa veiktspēju, unitrans-a lentes tehnoloģiskajām īpatnībām un unitrack-a tehniskajām iespējām. Uzziniet vairāk par kompleksa darbu videoklipā.

Kur tiek ražots SkyWay transports?

SkyWay informācijas dienests ir sagatavojis video pārskatu par Unitsky String Technologies Co. ražošanas kompleksu. Videoklipā jūs uzzināsiet SkyWay ražošanas telpu galvenos raksturlielumus.

Pašu ražošanas platības ir nepieciešamas, lai īstenotu SkyWay plānus citās valstīs. Attīstīta ražošanas infrastruktūra palīdzēs savlaicīgi īstenot pirmos komerciālos projektus.

Pēdējo divu gadu laikā SkyWay ražošanas platības ir palielinājušās par 9700 m2. Projekts ir uzbūvējis vairākus jaunus cehus, kā arī iegādājies īpašumā nomātās telpas. Šajās ēkās ir izvietots moderns aprīkojums un strādā kvalificēti darbinieki. Tas viss nosaka kompānijas ražošanas potenciālu.

Lai iegūtu papildinformāciju par SkyWay ražošanas kompleksu, skatiet videoklipu:

« 1  2  3  4 »
109 78 902 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 902

0/2000

Kad beigs šito spamu likt vienreiz? Tu savas "intersantās lietas" iebāz sev tur, kur saule neiespīd.

13 1 atbildēt

Gribu zināt,kāda vellna pēc Tu ar šiem rakstiem piesārņo SPOKUS,ja jau Tu gribi tik briesmīgi reklamēt šo tēmu iesniedz savus rakstus centrālajās avīzēs. 

12 0 atbildēt

Ja godīgi... Slinkums lasīt.

9 0 atbildēt

es šeit ienācu tikai komentārus palasīt  emotion 

9 0 atbildēt

Paldies Dievam, ka šie raksti beigsies, un Spoki vairs nebūs piesārņoti ar šiem murgiem!

7 0 atbildēt

Kad sāks tos rodeļus priekš Emīra būvēt?

- aii .. nu jā izņemot ķīnas apliecību, citi nav sertefikātus iedevuši.. , a tagad ķīnā trakais vīruss- jaatliek vel uz xxx gadiem..

4 0 atbildēt

NOBANOJIET ŠITO LOHU!

4 1 atbildēt

TNT, Kasahstānā pa tiešām kaut kādā mācību programmā ir iekļauts Juņicka stīgu transports...???    Esi  pārliecināts par šādu faktu, vai tā ir tikai kārtējā  Jūnīcka  basņa sava  personības kulta popularizēšanā!!  To mēs pārbaudīt nevaram, un kurš gto darīs vai tā ir patiesība vai meli!!   Ka tik nesanāk kā ar to Juņicka milzīgo ieguldījumu PSRS kosmiskās zinātnes izpētes attīstībā ko Juņickis bija  tik ģeniālu daarījis lietas labā..... beigās izrādījās, ka Juņickis PSRS kosmiskāas izpētes labā bija divas reizes vissavienības seminaŗā sēdējis auditorijā un klausījies lekcijas un vēlāk  izštukojis ka var piesūkties pie vissavienības jaunatnes kosmiskā izpētes centra budžeta finasēm sava Gomeļas inovāciju centra finansēšanai....emotion)  Ka tik ar to Kazahtānu nav tā pat kā ar ģēnija ieguldījumiem kosmiskajā izpētē...emotion)

3 0 atbildēt

Sēžu bāzē Sibīrijā, aiz loga snieg caureja. Nu būs jautri brist pa taigu, drēbi vēlāk žāvēt.

3 0 atbildēt

Tu, Astrāli, tā arī neesi apjēdzis, ka tev reāli "uz rokām" nekā nav? Tikai kaut kādi iedomāti, virtuāli faņķiki bez nekāda seguma. Nav taču neviena dokumenta, kas apliecinātu, ka tev kā investoram pieder, piemēram, miljons daļas no iedomātām 400 miljardu daļām. Nav! Ir tikai videorullītis YouToubē, kurš šodien varbūt ir, bet rītdien "pieprasītais saturs ir dzēsts"! Zini, pastāstīšu tev līdzīgu stāstu! Ir grāmata! Tur ir rakstīta 100% legit informācija, jo to Dievs nodiktēja vairākiem cilvēkiem pirms daudz, daudz gadiem, tāpēc to pārbaudīt nav iespējams, bet tur ir rakstīts, ka 100% legit. Un tur ir rakstīts, ka ja tu 100% klausīsi mūsu kompānijai un atdosi vismaz 10% no algas, tad tevi pēc nāves gaida 100% čills un relakss. Jā, pēc nāves, tāpēc arī to nav iespējams pārbaudīt, bet tajā grāmatā taču ir rakstīts, ka tā ir 100% legit informācija. Bet ja tu neklausīsi mums, nedosi mums vismaz 10%, vai vēl sliktāk, lasīsi citas grāmatas, tad pēc nāves tev būs pilnīgs pisec, tu vārīsies darvas katlā ar čūskām, vardes tev čurās mutē un Hitlers ar Staļinu tev bāzīs karstas naglas aiz nagiem. Arī mums ir cilvēki, kuri šad un tad redz video failus un dzird audio failus, kuri apstiprina, ka viss točna tā arī ir, tā ka tas točna ir 100% legit. Nu, padomā, vai ir vērts riskēt un nemaksāt mūsu kompānijai? A? A? Ir taču grāmata! Izlasi, tur viss ir paskaidrots!

3 0 atbildēt

  TNT! Pāršķirstot Tavu pēdējo eseju, mans secinājums ir tāds un pāris jautājumus uzdošu:

 Krievijā tika organizēti divi lieli starptautiski sporta pasākumi, kā Olimpiāde un Paasaules futbola čempionāts.  Juņickim bija visas iespējas jau Krievijā piedāvāt tūristu pārvadāšanu ar SW tehnoloģiju.Kapēc tas netika darīts?  --to jau Tev jautāju pasen! Jo  uz doto brīdi  SW  AAE realizē to ko jau Tev stāstīju pirms pāris gadiem, kur šāds transports būtu pielietojams kā papildinājums kādā lokālā teritorijā privāta pasūtītāja vajadzībām.   Protams Tu stāstīsi, ka Krievijā milzīga korupcija utt upp, bet TNT, SW tieši  prezentējās kā kompānija no Krievijas-Baltkrievijas!  Korupcijas izmaksas taču atmaksā ne jau investori tehnoloģijā, bet pasūtītājs no nodokļu maksātāju kabatām... tātad  kapēc Juņickis ar SW nebija ne Olimpiādē ne pasaules futbola čempī ar savu lielisko piedāvājumu pārvadāt tūristus, jo....Krievijā juņicki ar viņa stīgām sūta uz vienu vietu ,kad lieta nonāk tālāk par akadēmisku murgošanu studentu auditorijas priekšā!!       

3 0 atbildēt

Idioti, kas tam tic. Anglijas valdība pat brīdina savus pilsoņus, lai nemet tur savu naudu

3 0 atbildēt

Tagad, varbūt tev tukšpaurim pieleks, ko es tev 4 gadus borēju, ka tu neesi nekāds līdzīpašnieks Skaivejā. Tu esi tukša vieta, tevis nav, viss pieder citiem cilvēkiem, tu pat vārdu "skaivejs" vairs nedrīksti uzrakstīt! Ha, ha, ha!

3 0 atbildēt

TNT ,Tu principu  izproti, kapēc   komercsabiedrībās  nedrīkst jebkuru  lohu  laist pie    darīšanas..??   

TNT, ir valstiskais princips ,ka nedrīkst  PŪLIS  kļut svarīgāgs  par Valsti....   Jo  lohatrons var izaugt   apmēros  kad Valst  vairs  pūlu nevar  kontrolēt.....         TNT tā ir  sabiedrības  kārtība, ka  Slēgtajās AS ne vairāk   par 50 purnienm, un SIA  tikai  mantas  īpašnieki..utt  upp   

3 0 atbildēt

Kā Tu šitik daudz vsp uzraktīji??? emotion

2 0 atbildēt

Skatos Spokos, ka TNT jaunu sēriju iecepis...!!       Būs  daudz atkal jāpastudē, kas jauns!!!   

2 0 atbildēt

Tu taču, Astrāli, esi radījis zaudējumus Junickim!

============================

Таким образом, имеет место ситуация, когда информация фактически размещается в открытых источниках третьими лицами, а репутационные, правовые и экономические потери несёт Global Transport Invesments Inc., ЗАО «Струнные технологии», лично автор и генеральный конструктор технологии SkyWay Юницкий Анатолий Эдуардович.

Использование этого материала сайта группы компаний SkyWay в Интернет-пространстве допускается только при обязательном размещении ссылки на источник публикации: https://rsw-systems.com/news/Official-address-to-investors">https://rsw-systems.com/news/Official-address-to-investors

© https://rsw-systems.com/

2 0 atbildēt

Nu jau sestais gads sāksies un joprojām nekas nekur NAV realizēts un neviens nav ne centa atguvis no Paša Grandiozākā "Biznesa" Pasaulē.Sagatavojaties vēl pieci gadi nest Toļam naudu.

1 0 atbildēt

ASTRĀLI .JA VĒL NEESI TO IZDARIJIS,TAD IZLASI JAUNĀKO RAKSTU RSW LAPĀ UN PADOMĀ VAI TEV NEVAJAG LIKVIDĒT SAVAS TE SAPUBLICĒTĀS 67.ESEJAS !!!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »