local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 67902

109 78

SkyWay pāriet uz jaunu etapu 14.1.

SkyWay kompāniju grupa paziņo par veiksmīgu 13. attīstības posma pabeigšanu un pāreju uz 14.1. posmu. Pāreja uz jaunu attīstības posmu notiks 2019. gada 5. decembrī pulksten 23:59 (Maskavas laiks) un tam sekos pašreizējā diskonta samazināšana.

13. posmā kompānijas darbībā tika ieviesta industrija 4.0, pateicoties kurai notika vismodernāko kiberfizisko sistēmu integrācija ražošanā. Tika modernizēta ražošana: tika nodots ekspluatācijā jauns korpuss. SkyWay tika nosaukts starp ekspertiem SDG («Ilgtspējīgas attīstības mērķi»emotion – programmā, kuru ANO pieņēma 2000. gadā, oficiāli sauktā «Mūsu pasaules pārveidošana: darba kārtība ilgtspējīgas attīstības programmai līdz 2030. gadam». Tika modernizēta kopņu viadukta ritošā virsma, kā arī veikta energoapgādes, uzlādes un strāvas noņemšanas no sliežu ceļa struktūras elementu testēšana, kā arī jaunu konstruktīvu risinājumu pārbaude attiecībā uz ritošā sastāva elektroapgādes risinājumiem. Kravu komplekss parādījās galīgajā formā. Ir sākušies ātrgaitas junibusa izmēģinājumi. Izlaista vesela virkne inovatīvu izstrādājumu drošības sistēmu, automātisko vadības sistēmu, instrumentu un celtniecības aprīkojuma jomā.

14. posma plānos – projekta Apvienotajos Arābu Emirātos paplašināšana un turpmāka transporta, enerģētikas un informācijas tehnoloģiju attīstība, jaunu uzņēmējdarbības un partnerības kontaktu nodibināšana.

Šajā rakstā:

* Anatolija Junicka atbildes uz investoru jautājumiem (video)

* AAE televīzijā publicētas reportāžas par Šārdžas šeiha vizīti SkyWay inovāciju centrā (video)

* Šārdžas emīrs apmeklēja SkyWay inovāciju centru AAE

* EkoTehnoParkā atklāts jauns SkyWay izmēģinājumu komplekss (video)

* GreenWay – ceļš SkyWay biotehnoloģiju attīstībai (video)

* Pabeigta SkyWay izmēģinājumu centra AAE nodošana ekspluatācijā

* Kā darbojas SkyWay kravas transporta komplekss? (video)

* Jaunas iekārtas SkyWay ražošanā (video)

* Jauni SkyWay ražošanas cehi

* Kur tiek ražots SkyWay transports? (video)

* SkyWay speciālisti tikās ar tehnoloģiju kompāniju pārstāvjiem

* Tehnoloģiju cīņa: SkyWay vs tramvajs

* Sarunas ar potenciālo izejvielu piegādātāju stīgu transporta sērijveida ražošanai

* Intervija ar kompānijas Bekaert pārstāvi (video)

* Reporter.ru «SkyWay - principiāli jauna transporta sistēma»

* SkyWay EkoTehnoParks: ceļa struktūras un jaunā strāvas noņēmēja testi

* Kā simulācija palīdz uzlabot SkyWay transportu

* SkyWay forumā «Krievijas viedās transporta sistēmas»

* Tikšanās ar Voestalpine un Energocomplekt pārstāvjiem (video)

* SkyWay transports – labākā ātruma un efektivitātes kombinācija

* Krievijas universitāšu studenti raksta un aizstāv zinātniskos darbus par stīgu transportu

* Jaunākā tendence urbānistikā: aizliegt automobiļus

* «Jauna skola» pilsētplānošanā Ņižņijnovgorodā

* Kāpēc zinātnieki atbalsta SkyWay?

* Cik jāmaksā, lai glābtu vidi?

« 1  2  3  4 »
109 78 902 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 902

0/2000

Kad beigs šito spamu likt vienreiz? Tu savas "intersantās lietas" iebāz sev tur, kur saule neiespīd.

13 1 atbildēt

Gribu zināt,kāda vellna pēc Tu ar šiem rakstiem piesārņo SPOKUS,ja jau Tu gribi tik briesmīgi reklamēt šo tēmu iesniedz savus rakstus centrālajās avīzēs. 

12 0 atbildēt

Ja godīgi... Slinkums lasīt.

9 0 atbildēt

es šeit ienācu tikai komentārus palasīt  emotion 

9 0 atbildēt

Paldies Dievam, ka šie raksti beigsies, un Spoki vairs nebūs piesārņoti ar šiem murgiem!

7 0 atbildēt

Kad sāks tos rodeļus priekš Emīra būvēt?

- aii .. nu jā izņemot ķīnas apliecību, citi nav sertefikātus iedevuši.. , a tagad ķīnā trakais vīruss- jaatliek vel uz xxx gadiem..

4 0 atbildēt

NOBANOJIET ŠITO LOHU!

4 1 atbildēt

TNT, Kasahstānā pa tiešām kaut kādā mācību programmā ir iekļauts Juņicka stīgu transports...???    Esi  pārliecināts par šādu faktu, vai tā ir tikai kārtējā  Jūnīcka  basņa sava  personības kulta popularizēšanā!!  To mēs pārbaudīt nevaram, un kurš gto darīs vai tā ir patiesība vai meli!!   Ka tik nesanāk kā ar to Juņicka milzīgo ieguldījumu PSRS kosmiskās zinātnes izpētes attīstībā ko Juņickis bija  tik ģeniālu daarījis lietas labā..... beigās izrādījās, ka Juņickis PSRS kosmiskāas izpētes labā bija divas reizes vissavienības seminaŗā sēdējis auditorijā un klausījies lekcijas un vēlāk  izštukojis ka var piesūkties pie vissavienības jaunatnes kosmiskā izpētes centra budžeta finasēm sava Gomeļas inovāciju centra finansēšanai....emotion)  Ka tik ar to Kazahtānu nav tā pat kā ar ģēnija ieguldījumiem kosmiskajā izpētē...emotion)

3 0 atbildēt

Sēžu bāzē Sibīrijā, aiz loga snieg caureja. Nu būs jautri brist pa taigu, drēbi vēlāk žāvēt.

3 0 atbildēt

Tu, Astrāli, tā arī neesi apjēdzis, ka tev reāli "uz rokām" nekā nav? Tikai kaut kādi iedomāti, virtuāli faņķiki bez nekāda seguma. Nav taču neviena dokumenta, kas apliecinātu, ka tev kā investoram pieder, piemēram, miljons daļas no iedomātām 400 miljardu daļām. Nav! Ir tikai videorullītis YouToubē, kurš šodien varbūt ir, bet rītdien "pieprasītais saturs ir dzēsts"! Zini, pastāstīšu tev līdzīgu stāstu! Ir grāmata! Tur ir rakstīta 100% legit informācija, jo to Dievs nodiktēja vairākiem cilvēkiem pirms daudz, daudz gadiem, tāpēc to pārbaudīt nav iespējams, bet tur ir rakstīts, ka 100% legit. Un tur ir rakstīts, ka ja tu 100% klausīsi mūsu kompānijai un atdosi vismaz 10% no algas, tad tevi pēc nāves gaida 100% čills un relakss. Jā, pēc nāves, tāpēc arī to nav iespējams pārbaudīt, bet tajā grāmatā taču ir rakstīts, ka tā ir 100% legit informācija. Bet ja tu neklausīsi mums, nedosi mums vismaz 10%, vai vēl sliktāk, lasīsi citas grāmatas, tad pēc nāves tev būs pilnīgs pisec, tu vārīsies darvas katlā ar čūskām, vardes tev čurās mutē un Hitlers ar Staļinu tev bāzīs karstas naglas aiz nagiem. Arī mums ir cilvēki, kuri šad un tad redz video failus un dzird audio failus, kuri apstiprina, ka viss točna tā arī ir, tā ka tas točna ir 100% legit. Nu, padomā, vai ir vērts riskēt un nemaksāt mūsu kompānijai? A? A? Ir taču grāmata! Izlasi, tur viss ir paskaidrots!

3 0 atbildēt

  TNT! Pāršķirstot Tavu pēdējo eseju, mans secinājums ir tāds un pāris jautājumus uzdošu:

 Krievijā tika organizēti divi lieli starptautiski sporta pasākumi, kā Olimpiāde un Paasaules futbola čempionāts.  Juņickim bija visas iespējas jau Krievijā piedāvāt tūristu pārvadāšanu ar SW tehnoloģiju.Kapēc tas netika darīts?  --to jau Tev jautāju pasen! Jo  uz doto brīdi  SW  AAE realizē to ko jau Tev stāstīju pirms pāris gadiem, kur šāds transports būtu pielietojams kā papildinājums kādā lokālā teritorijā privāta pasūtītāja vajadzībām.   Protams Tu stāstīsi, ka Krievijā milzīga korupcija utt upp, bet TNT, SW tieši  prezentējās kā kompānija no Krievijas-Baltkrievijas!  Korupcijas izmaksas taču atmaksā ne jau investori tehnoloģijā, bet pasūtītājs no nodokļu maksātāju kabatām... tātad  kapēc Juņickis ar SW nebija ne Olimpiādē ne pasaules futbola čempī ar savu lielisko piedāvājumu pārvadāt tūristus, jo....Krievijā juņicki ar viņa stīgām sūta uz vienu vietu ,kad lieta nonāk tālāk par akadēmisku murgošanu studentu auditorijas priekšā!!       

3 0 atbildēt

Idioti, kas tam tic. Anglijas valdība pat brīdina savus pilsoņus, lai nemet tur savu naudu

3 0 atbildēt

Tagad, varbūt tev tukšpaurim pieleks, ko es tev 4 gadus borēju, ka tu neesi nekāds līdzīpašnieks Skaivejā. Tu esi tukša vieta, tevis nav, viss pieder citiem cilvēkiem, tu pat vārdu "skaivejs" vairs nedrīksti uzrakstīt! Ha, ha, ha!

3 0 atbildēt

TNT ,Tu principu  izproti, kapēc   komercsabiedrībās  nedrīkst jebkuru  lohu  laist pie    darīšanas..??   

TNT, ir valstiskais princips ,ka nedrīkst  PŪLIS  kļut svarīgāgs  par Valsti....   Jo  lohatrons var izaugt   apmēros  kad Valst  vairs  pūlu nevar  kontrolēt.....         TNT tā ir  sabiedrības  kārtība, ka  Slēgtajās AS ne vairāk   par 50 purnienm, un SIA  tikai  mantas  īpašnieki..utt  upp   

3 0 atbildēt

Kā Tu šitik daudz vsp uzraktīji??? emotion

2 0 atbildēt

Skatos Spokos, ka TNT jaunu sēriju iecepis...!!       Būs  daudz atkal jāpastudē, kas jauns!!!   

2 0 atbildēt

Tu taču, Astrāli, esi radījis zaudējumus Junickim!

============================

Таким образом, имеет место ситуация, когда информация фактически размещается в открытых источниках третьими лицами, а репутационные, правовые и экономические потери несёт Global Transport Invesments Inc., ЗАО «Струнные технологии», лично автор и генеральный конструктор технологии SkyWay Юницкий Анатолий Эдуардович.

Использование этого материала сайта группы компаний SkyWay в Интернет-пространстве допускается только при обязательном размещении ссылки на источник публикации: https://rsw-systems.com/news/Official-address-to-investors">https://rsw-systems.com/news/Official-address-to-investors

© https://rsw-systems.com/

2 0 atbildēt

Nu jau sestais gads sāksies un joprojām nekas nekur NAV realizēts un neviens nav ne centa atguvis no Paša Grandiozākā "Biznesa" Pasaulē.Sagatavojaties vēl pieci gadi nest Toļam naudu.

1 0 atbildēt

ASTRĀLI .JA VĒL NEESI TO IZDARIJIS,TAD IZLASI JAUNĀKO RAKSTU RSW LAPĀ UN PADOMĀ VAI TEV NEVAJAG LIKVIDĒT SAVAS TE SAPUBLICĒTĀS 67.ESEJAS !!!

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »