local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 662620

Kā tiek nodrošināta pasažieru drošība SkyWay transportā?

Ietekme uz vidi, transporta ceļu īpatnības un motora uzticamība – transporta tehnoloģiju drošība ietver daudzus aspektus. No transporta drošības līmeņa cilvēkiem un videi, ir tieši atkarīgas tā tirgus izredzes.

SkyWay tehnoloģiskās īpatnības ļauj mūsu transportam nodrošināt augstu drošības līmeni kravas un pasažieru pārvadājumu jomā, kas nav sasniedzams pašreizējiem transporta tirgus pārstāvjiem.

No jaunā video jūs uzzināsiet, kuri risinājumi nodrošina visaugstākos SkyWay transporta drošības standartus.

Anatolijs Junickis iemācīja Unibus-u reaģēt uz cilvēkiem

Stīgu transporta izgudrotājs Anatolijs Junickis personīgi pārbaudīja stīgu transporta objektu atpazīšanas sistēmas. Tagad mēs varam skaidri apgalvot, ka Unibus-s var atpazīt cilvēku neatkarīgi no tā, ko viņš dara: skrien, slēpjas aiz balsta vai stāv uz ceļa.

SkyWay sistēmā visa komunikācija notiek vairāku metru augstumā, tā ir droša cilvēkiem, dzīvniekiem un sauszemes transporta līdzekļiem. Tomēr, ir ceļa posmi, kuros būtu ieteicams būvēt ceļu nelielā augstumā. Līdz ar to radās nepieciešamība iemācīt mašīnām ne tikai komunicēt savā starpā vai mijiedarboties transporta tīklā, bet arī reaģēt uz neplānotām spontānām darbībām. Un, pirmkārt, uz cilvēku.

Jauna drošības sistēmas pārbaude deva iespēju pārliecinaties, ka ne putns, ne ceļā esošs objekts, ne skrienošs cilvēks nevar kaitēt junibusam. Pateicoties stīgu tehnoloģijām, jums nebūs jāuztraucas par to, kā jūsu tuvinieki nokļuva no vienas pilsētas otrā, bet ceļojuma laikā varēsiet pa logu vērot tikai asfalta neskartas ainavas.

TV kanāls MŪSU: VTL – labākā alternatīva raķetēm

16.augustā Ukrainas televīzijas kanālā «Mūsu. Maksi-TV» iznāca sižets, veltīts SpaceWay — inženiera Anatolija Junicka projektam par kosmosa bezraķešu industrializāciju. Sižets stāsta par visplanētas transportlīdzekļa (VTL) projektu, kas kosmosa apguvi paceļ pilnīgi jaunā līmenī.

Kosmoss – burtiski neizsmeļams resursu avots. Galvenā tā rūpnieciskas apgūšanas problēma joprojām ir augstās izmaksas preču piegādei orbītā, kas galvenokārt saistītas ar mūsdienu piegādes transportlīdzekļu zemo efektivitāti.

Atgādinām, ka 21. jūnijā Baltkrievijā notika II Starptautiskā zinātniski-tehniskā konference «Kosmosa bezraķešu industrializācija: problēmas, idejas, projekti», kurā piedalījās zinātnisko aprindu pārstāvji no visas pasaules.

Tropu junikars dodas uz Šārdžu

Junikars U4-431-01 (tropu junikars) ir sekmīgi nokārtojis rites testus EkoTehnoParkā un gatavojas nosūtīšanai uz Šārdžas Inovatīvo zinātnisko pētījumu tehnoloģiju parku AAE. Transportlīdzekļa pieņemšanu veica personīgi SkyWay ģenerālkonstruktors Anatolijs Junickis.

Šo SkyWay ritošā sastāva modeli esam izstrādājuši speciāli ekspluatācijai Tuvo Austrumu klimatiskajos apstākļos. Atšķirībā no sava priekšgājēja, mašīna ir aprīkota ar dubultu galvenās piedziņas komplektu, lai palielinātu jaudas rezervi, uzlabotu dzesēšanas sistēmu un dubultu mikroklimata sistēmu pasažieriem, kā arī salonu VIP izpildījumā.

Atgādināsim, ka SkyWay inovāciju centrs (SWIC) Šārdžā – ir zinātniski pētnieciskais klasteris, kas palīdzēs parādīt SkyWay tehnoloģijas efektivitāti, izejot Tuvo Austrumu un Āzijas tirgos. Centrs prezentēs visu veidu pilsētas un kravas transporta kompleksus: piekares un uzkares, viensliedes un divsliežu, ar elastīgu, pusstingru un stingru ceļa struktūru, būtiski pilnveidotus un uzlabotus.

SkyWay speciālisti SWIC veiks jauno transporta veidu un infrastruktūras risinājumu pārbaudi un sertifikāciju, kā arī izveidos savas pētnieciskās laboratorijas turpmākai tehnoloģiju attīstībai. Perspektīvā Centram ir jākļūst par daļu no SRTIP infrastruktūras – Šārdžas zinātniskajā pētniecības un tehnoloģiju parkā, kura sastāvā tas ir iekļauts.

Kravu pārvadājumi SkyWay stilā

SkyWay ražošana: jaunais korpuss nodots ekspluatācijā

SkyWay projektēšanas organizācijas teritorijā atklāta jauna ēka, kurā atradīsies SkyWay ritošā sastāva un citu stīgu transporta kompleksu elementu montāžas iecirknis.

Sarkano lenti pie ieejas jaunajā ēkā pārgrieza SkyWay Technologies Co ģenerāldirektore Nadežda Kosareva un ģenerāldirektora vietnieks ražošanas jautājumos Aleksejs Savins. SkyWay ģenerālkonstruktors Anatolijs Junickis pasākumā nevarēja piedalīties, jo bija darba braucienā AAE.

Jaunās darbnīcas, apvienojumā ar administratīvo ēku, kopējā platība ir aptuveni 1200 м². Tajā ir uzstādīts balsta krāns-sija ar 10 tonnu celtspēju, kā arī paredzēta noliktava ar atsevišķiem vārtiem. Tuvākajā laikā uz turieni tiks pārvietots esošais montāžas iecirknis, kura vietā tiks izvietota jaunais mehāniskās apstrādes aprīkojums.

Jaunā teritorija paātrinās metālkonstrukciju, SkyWay ritošā sastāva un tā sastāvdaļu mazsēriju ražošanu, lai atbalstītu projektus Apvienotajos Arābu Emirātos.

 

SkyWay kanālā TOP-Five

Populārais YouTube izklaides kanāls «TOP-Five» kura auditorija pārsniedz 4 miljonus abonentu, ir publicējis pārskatu par perspektīviem risinājumiem, kas tuvākajā nākotnē var aizstāt tradicionālos transporta veidus.

Video autori ir novērtējuši trīs ambiciozākos projektus, kas pretendē uz nosaukumu «nākotnes transports», viens no kuriem — SkyWay.

EkoTehnoParkā atklāts jauns SkyWay izmēģinājumu komplekss

EkoFesta 2019 laikā festivāla viesi pievērsa uzmanību jaunajiem SkyWay EkoTehnoParka objektiem. SkyWay ģenerālkonstruktors Anatolijs Junickis savā  ziņojumā paskaidroja to rašanās iemeslu:

«Piemēram, lai testētu atsevišķus agregātus un mezglus, mēs pat uzbūvējām laboratoriju kompleksu – tas atrodas pa labi aiz jums, aiz sestās līnijas, kas tiek būvēta. Drīz tur pilnā sparā notiks mūsu sliežu, riteņu, strāvas savācēja dažādu konstrukciju testi – uz nodilumu, troksni un izturību. Dažas tur esošās telpas ir pastiprinātas ar bruņu aizsardzību, jo, piemēram, saplīstot testa ritenim pie ātruma vairāk nekā 500 kilometru stundā, fragmenti var lidot līdz pat vairākiem simtiem metru. Līdzīgi gadījumi ir notikuši gan autobraucējiem, gan dzelzceļa darbiniekiem, un mēs vēlamies no tā izvairīties jau projektēšanas stadijā. Šie pētījumi mums ir nepieciešami, lai apsteigtu visus un uz visiem laikiem.

Jaunā video intervija ar SkyWay Technologies Co stendu izmēģinājumu biroja vadītāju Vasiliju Muravski stāsta par izmēģinājumu platību atklāšanu, kur notiks atsevišķu ritošā sastāva mezglu un SkyWay ceļa struktūras elementu rūpnīcas testi. Testu nogabals tika nodots ekspluatācijā pavisam nesen, un šobrīd tas tiek papildināts ar dažādu stenda aprīkojumu.

« 1  2  3 »
96 74 2620 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2620

0/2000
Astrālim baigie brīnumi, ka ir vairāki dzesēšanas kontūri. Ha! Jau simts gadus autobūvē tiek pielietoti dalīti dzesēšanas kontūri, lielais un mazais, kuru darbību regulē primitīvs termostats. Un viss strādā ideāli, jo viss ģeniālais ir vienkāršs. Ja Astrālis ir iedomājies, ka iebūvēt desēšanas sistēmā 40 sensorus un datoru ir kaut kāds sasniegums, tad nu, khm, khm. Atraduši ar ko lielīties!
8 0 atbildēt
Huiņa kas velkās gadu garumā 🙄🙄🙄
8 0 atbildēt

2613 komenti…jums darīt nav ko vai?! emotion

8 0 atbildēt

Astrāli- kad ieliksi foto ar ES sertefikātiem? tie taču jau teju 3 gadus kā gatavi...? - tu iedvi linku ar fotogrāfijām ķīniešu valodā, uz kurām rakstīts - "mēnešrižu laikā nelietot" vai tuvu tam .. 

- nesakarīgs teksts., ķīniski...

7 0 atbildēt

Kārtējie juņicka liecinieku murgi emotion  bet vienu noliegt nevar - solīt nereālas lietas toļiks māk perfekti..

5 0 atbildēt

A man jātvainojās, tā nav Poncī shema.. ponc''i shēmā sākumā noguldītājiem maksā apsolītos procentus, šeit tikai baro ar solijumiem.. 

5 0 atbildēt
Es jau gaidīju, ka nu tik būs, nu jau tirgo, nu jau sākusies naudas atmaksa investoriem... hu*uški! Piespiest upi tecēt pretējā virzienā ir baigi grūti, vai ne, Astrāli?
5 0 atbildēt

Visu laiku šito mēslu rāda ziņojumos, sak - baigais cepiens, zaje*ali jau... 

5 0 atbildēt

Traki gari uzrakstīts!

4 0 atbildēt
Tāpat arī šogad būs kad nav ne zēna izsapņotā tokenbirža,ne tradicionālābirža,ne pieejas aizvēršana ,ne līgumi uz desmit miljardiem utt.utjp.Nav nekasemotion
3 0 atbildēt
TNT ir tikpat stulbs kā buratino kurš ticēja ka no zemē ieraktas monētas izaugs naudas koksemotion
3 0 atbildēt
Smejies luni smejies tik kopš 2016 gada manas prognozes ir piepildiijušas uz 100% bet tavas uz 0%
3 0 atbildēt
Apbrīnoju jūsu bezjēdzīgās diskusijasemotion Es labaak eju ieraut visīti ,zinot ka prieksā triis briivdienas.Lai veicas!!!emotion
2 0 atbildēt
Foršs kantoris tas SW! Gribi naudu atpakaļ? Raksti iesniegumu policijā!
2 0 atbildēt

после выхода компании SkyWay на IPO (первичное размещение акций на бирже), стоимость долей будет равна, как минимум номинальной цене, 1 доля = 1 $.

Kurā gadā ???? emotionemotionemotion

2 0 atbildēt

Tapēc jau Dodenbergs   Tev uzmācās  ar  lielisko piedāvājumu  kaut kā caur k-ko  no Tevis  atpre'čot   tavas   SW doļas  1:1  ...      Bet Tu jau  ne par  100 tūkstošiem  tāss doļas pirki, bet  pieņemu ka par   kādu tūkstoti,,,varbūt par divīti!!       Doddenbergs   negrib saprast, kapč Tu   nekad dzīvē  nekādas doļas  neatdosi  1:1.....Jo  1:1  var arī  desmit štukas   izlaizt   kanalizācijā....emotion)      SWIST, lai   TNTešņiks tev    1$  iedod   par sertifikātu...??   Viņš par tādu  ciparu     200 gadus   neattrādās    Kiprā!!!

2 0 atbildēt

Eu! kur tas baigais cepiens?

2 0 atbildēt
Необходимо, однако, отметить, что у ряда научных сотрудников, некоторых средств массовой информации вызывают сомнения в жизнеспособности данного проекта, его фейковости при сборе средств различными инвестиционными фондами.
2 0 atbildēt
Anekdotes turpinaajums: Man ir pusautomāts starp kaajaam .Uz augšu mehaniski ceļas bet uz leju automātiski krīt.emotion
2 0 atbildēt

Anekdote:

Divi pajoliņi strīdās:

- Baltkrieviju paarstaavees jo Uni ražo baltkrievijaa Elementāri

-Tik pat labi var pārstāvēt AAE', jo tur Junickim ir labākas attiecības

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »