local-stats-pixel fb-conv-api

1 no 4 amerikāņiem uzskata, ka Saule riņķo ap Zemi24

69 0

Pasaulē ik pa laikam tiek veikti pētījumi, kuros tiek pārbaudītas pamatzināšanas par dažādām disciplīnām. Diemžēl pašā vienkāršākajā astronomijas jautājumā 26 % no aptaujātajiem amerikāņiem uzskatīja, ka Saule griežas ap Zemi.

69 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Joprojām gaidu kad man dzīvē beidzot noderēs kvadrātsakne un sinus

8 0 atbildēt

“Tikai 39% pareizi atbildēja, ka Visums ir sācies ar Lielo sprādzienu“ tad šis jau ir 100% pierādīts? Pirms saki, ka “pareizi” pierādi man, ka Visums izplešas (jo sprāga) un nestāv uz vietas vienkārši kustoties un radot matēriju- Piena Celjš un Andromeda kādreiz Bija kopā, tagad atkal tuvojas! Kāpēc tad tuvojas? Un kā Tu zini, ka nav cits Visums? Varbūt esam tikai Multiverss? A varbūt esam tikai milzīga hologramma? Un kas tad radīja to Tavu sprādzienu? Es arī laikam nepiederu pie 39%, bet pie 61% jo “nepareizi” domāju, ka sprādziens līdz galam nav pierādīts! Stīvens Hopkins domāja, ka visumam vispār nav sākuma- tātad nekas Nekad nesprāga! Tad jau arī Hopkins pieder pie 61% muljkjiem, jo “nepareizi” domā?

6 0 atbildēt

Britu zinātnieki noskaidrojuši - zeme nav, ne apaļa, ne plakana- tā ir melna un čirkst starp zobiem....

Lielajām korporācijām ir izdevīgi, tas ka cilvēki ir samērā neizglītoti- var vairāk pārdot..

Es nezinu, vai Latvijā vidusskolās vispār vairs ir astronomija.. šķīet ka nav (ja kļūdos palabojiet).. daudzi priekšmeti no skolas programmas ir izņemti.. teiksim pirmajās klasītēs CSN vietā ir kristīgā mācība .. - tad ja ar to sāk, tad kāds vel tur Darvins..

6 0 atbildēt

Amerikāni ,jeb ASV iedzīvotāju vairāk interesē nauda,un vai tas nav nelikumīgi,pārējais kā sanāks,kāda joda pēc viņiem astronomija.

4 0 atbildēt

Vakar aizgāju paskatīties saulrietu pie jūras.

Bet protams, ja Zeme būtu apaļa, tad tas ūdens notecētu nost, un ja tā grieztos - tad naktī mēs visi nobirtu nost un sakristu kosmosā!

😏

4 0 atbildēt

Lielais sprādziens nav pilnīgi pierādīts, pat zinātnieku vidū par to nav vienprātības, tāpēc lielais sprādziens joprojām ir teorija, tāpat kā evolūcija. Un tas, ka ASV tikai mazākums uzskata par pareizām šīs divas teorijas, balstās nevis nezināšanā, bet gan Amerikā ļoti izplatītajā kristietībā, kura par pareizu uzskata Visuma un cilvēka radīšanas teoriju, nevis zinātnieku izvirzītās teorijas.

3 0 atbildēt

Kaut kur kaut kas😂... varbūt arī riņķo! Sēžu uz lieveņa... ☀️...skatos te saule no rīta Krievijā, te vakarā Polijā. Inčīgi!🤗🙈

3 0 atbildēt

Bet kā tad ar bruņrupuci un trīs vaļiem?

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Lai arī sevi neuzskatu par pilnīgu analfabētu, 'lielā sprādziena' teorija man šķiet uzjautrinoša.

0 0 atbildēt

Jā, cilvēce kopumā ir pastulba.

0 1 atbildēt

Nu daudzi jau vienk tic , ka cilvēku radīja uzreiz uz sitienu 😄

1 3 atbildēt