local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

"Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!" ok.. lieku - un eju prom ;)

1 7 atbildēt

Es piemēram esmu krieviete pēc tautības,un ja godīgi:man pohuj par latviešu valodu,te vēl nav likuma kas aizliegtu runāt Latvijā krieviski un tāpat Latvijā ir vairāk krievu tautības cilvēku.

0 7 atbildēt

Tieši tā, pareizi arī rakstu uztaisīji, lai izglītotu visus! Un man prieks par šo krievu veikto kampaņu, kas vairāk vieno latviešus un vieš lielāku nivinājumu pret krieviem! Dievs lūdzu dod man iespēju sastapt Lindermanu! Par rakstu +!

 

Par latvisku Latviju!

2 10 atbildēt

Ko juus iespringstat par to valodu?! Buutu labak raizejushies pa riitdienu, jo shi globala ekonimiskaa sistema ir sabrukshana robezas, bet mees te uztraucamies, par kaadu valodu. Personiigi, es domaaju ka tas notiek apzinati, lai skeltu sabiedriibu, un tas arii "viniem" sanaak, paskat kaads tgd naids ir pret  krieviem! 

4 13 atbildēt

ПОВТОРЯЮ ЕЩЕ РАЗ

http://www.likumi.lv/doc.php?id=80518

 

156.pants noteic: "Par tīšu personas goda aizskaršanu vai cieņas pazemošanu mutvārdiem, rakstveidā vai ar darbību soda ar arestu vai ar naudas sodu līdz desmit minimālajām mēnešalgām."

http://www.likumi.lv/doc.php?id=65772 16. pants. Jebkura rīcība, kas vērsta uz nacionālo diskrimināciju, kā arī nacionālā pārākuma un nacionālā naida sludināšanu, ir sodāma saskaņā ar likumu.     ЕСЛИ ВЫ ВИДИТЕ ПОДОБНЫЕ НАРУШЕНИЯ- ПИШИТЕ МНЕ В ЛИЧКУ ССЫЛКУ НА КОММЕНТАРИЙ. На пользователя HHRonis уже написано заявление. Who's next?
1 10 atbildēt

īsts latvietis - krievu valodā 6,angļu valodā 7 un latviešu valodā 5

3 12 atbildēt

ir jāturas globalizācijāi līdzi, nevis jātup pie savas jūras kaktā!

0 12 atbildēt

ха ха ха мы победим русские это сила а латиши овцы которые не чево не могут

1 18 atbildēt

 

ЦИК: есть данные о 183 000 подписей за русский язык

 (532)

 
1 18 atbildēt

г о в о р и    по    русский

2 28 atbildēt

Пока нас лбами сталкивают, правительство просирает Банки, аэропорты и всю экономику. Да можете со мной вообще не разговаривать не на каком языке мне плевать. В моем окружение все друг друга понимают. А на тупоголовых баранов я вниманию обращать не буду. Мне от вас нечего не надо..... Все ваши комменты в Топку

8 36 atbildēt

Man gan nav nekas pret krievu valodu. Tāpat ja tā ir un paliks, pietam vēl lielākā daļa arī to saprot. Kāda atšķirība? Baigie patrioti te visi.. kāda iespēja? Latvija jau sen vairs nav latviska.. tad kāda jēga?? Nav ko kasīties. emotion

5 41 atbildēt

Мдя барану лабатону не в толковать что он ДИБИЛОИД !!!!

2 40 atbildēt

Spocēni...Jo īpaši PSEIDOPATRIOTI, pasakiet lūdzu, cik no JŪSU radu/draugu/paziņu loka parakstijās par krievu valodu :) Es zinu to, ka ļoti daudz Latviešu parakstijās par RUS valodu :) Tikai nesakat ka nevienu nepazīstat :D Un ko jūs ar viņiem darīsiet tagad ? Sanāk jebkurš latvietis, ar ko jūs runājat ir NODEVĒJS :D Intersanti jūs esat :)

9 49 atbildēt

Пока нас лбами сталкивают, правительство просирает Банки, аэропорты и всю экономику. Да можете со мной вообще не разговаривать не на каком языке мне плевать. В моем окружение все друг друга понимают. А на тупоголовых баранов я вниманию обращать не буду. Мне от вас нечего не надо..... Все ваши комменты в Топку

4 48 atbildēt

Vi toka i mozhete govaritj v pizdu Russkih, no pasuti vi sami idioti Latishi

2 51 atbildēt

Smiešos kā patrioti dirsīs zilimelnu kad ieviesīs  RUS kā otro valodu. Smiekli nāk

1 55 atbildēt

И живи лабатрос никто тебя за яйца не тянет..... Дибил лабатый

1 56 atbildēt

Jus paši esat vainigie! Ziniet, kāpēc krievi palika nikniun fiksi savāca visus parakstus? Nevajadzēja jums rikot parakstu vākšanu par latviešu valodu krievu skolās. Tā bija milzīga kļūda......... To pat Lindermans atzīst! 

12 75 atbildēt

pidari vi lv

0 79 atbildēt
« 19  20  21  22  23 »