local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

 

A kas no jums balsoja par krievu skolu aizveršanu ? Visu jau aizmirstat ? Jus esat tik stubi , ka pat neredzāt kam tās bija vajadzīgs ? Nu davaj , kurš no jums grib pavadīt mani uz vilcienu ?)  Тот ляжет первый

5 96 atbildēt

Latvieši ir slima tauta... Ja kreviem, kuri LV dzivo ilgāk par 5 gadiem iedotu pilsonības, nekas tamlīdzīgs nenotiktu. Neko citu ka dziedāt, dejot un dzert latvieši nemāk. Nesen "Krājbanka" apzaga 70% valsts iedzivotāju, bet ka vienmēr jums ir jadomā par daudz ko svarīgāku - par krieviem!  Dauņi!

16 127 atbildēt

Jūs esat visstulbaka tauta pasaulē.Tikai dauņi kā jūs nesaprot,ka referenduma uzvarēt bija nereali no paša sakuma.150k parakstu vienkarši parada,ka cilveki nav apmerināti ar situaciju Latvijā.

 

Peace dauņu bars! :DDD

6 133 atbildēt

Es par krievu valodu kā otro valsts valodu.

8 158 atbildēt
« 19  20  21  22  23 »