local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

Uz Latvijas robežas vajadzētu uzlikt zīmi - "Krieviem ieeja aizliekta bīstami to dzīvībai"emotion

3 4 atbildēt

Yeeiii :)

0 1 atbildēt

youtube ir lielāks draudz valodai nekā šis krievvalodīgo gājiens.

0 1 atbildēt

 Raksts ir labs. Šito bāzīšu sejā tiem, kas muldēs, ka būs otrā valoda krievu valoda.

1 2 atbildēt

Nekādu Krievu valodu dawni xd

0 1 atbildēt

kas tiem krieviem nepietiek ar to, ka bērni jau tā to stūlbo valodu mācās??!!

1 2 atbildēt

a kpc bija jāraksta visa šitā garā hujņa-mujņa, ja 7. punkts ir kā betonā iegravēts?

0 1 atbildēt

Ja godīgi, man jau vienalga, likteni izmainīt nevar.

0 1 atbildēt

Aizsūtot krievus uz Krieviju, jūs neko nepanāksiet. Darbavietu būs mazāk, jo daudziem krieviem ir bizness Latvijā. Valdība pārdeva zemi, rūpnīcas. Veikalos latviešu produktu salīdzinoši ar citu valstu produktiem gandrīz nav, un mūsu produkti ir dārgāki. Daudzi no jums aizmirst, ka krievi ir tādi paši cilvēki kā latvieši, un uzskata sevi par pārākiem pār citiem jo viņi ir latvieši Latvijā, bet pārējiem ir jāpakļaujas. Vairākums te vairo naidu, nevis meklē konsensusu.

1 2 atbildēt

4emodan, Stacija, Rodina!

0 1 atbildēt

Jāsamaļ šie 157K kotletēs un jāizsūt uz krievīju lai savējies savas cūkas norīj kotletēs.

0 1 atbildēt

Dažas piebildes raksta autoram - pirmkārt, ir savākts vajadzīgais balsu skaits ar 30 tūkstošu balsu pārsvaru, un otrkārt, Saeimas deputātu balsojums, pat ja būs negatīvs, vienalga neietekmē to, ka referendums būs, un treškārt - Latvijā latviešu ir tikai 56%. Tas nav nemaz tik daudz.  Tā ka, lai cik skumji tas nebūtu, neesmu tik droša, ka tiešām šoreiz nenonākam līdz krievu valodai kā 2. valodai. Kurš gan 91. gadā varēja iedomāties, ka pēc 20 gadiem trešdaļa sabiedrības, pat latvieši, prasīs krievu valodu atpakaļ.. 

0 1 atbildēt

zb jau sitais cik var! da nebuus nekaadas krievu valodas! tas ir lai cilvekus noveerstu no iisteniibas kas notiek! kameer cilveeki te njemaas deputaati neko nedara valsts labaa!

0 1 atbildēt

SEKO @tehNOOguru ! Šī ir vieta, kurā TU droši vari JAUTĀT un tev tiks ATBILDĒTS! 

http://www.twitter.com/#!/tehNOOguru
0 1 atbildēt

BUS lv 2 valodas!!!! Statistika - gandriz 50 % runa Krievu valoda!!! tatad, kapec to neizdarit officiali??? малолетние латыши - сосите письку перед компом!!!  НАДО ДВИГАТСЯ ДАЛЬШЕ!!! bet to ka jus sakiet tipo - brauc uz savu Krieviju - tas ir vissFailigajs ko var pateik Labatijs!!! )))))) Krievu valoda Latvija, palika no Padomju Laikiem!!! Atcerejeties ka jus dzivojet labi tajos laikos!!!! Vieni pasi, jus nekad neko labu ne izdarisiet!!! (sor par rakstibu xD) peace out!

0 1 atbildēt

vai jus nesaprotat ka jadzivo draudzigi,kada atškiriba kada tauta un valoda, paskataties musu valsts ir liela dirsa un nezin ka no tas izlist,bet jus te kaut kadu hujnu dzenat. Nesaprotat ka ta musu baigie deputati nostada mum viens pret otru!!!

P.S. VAI TAD NEVAR DZIVOD DRAUDZIGI UN PADOMAT PAR LATVIJAS ATISTIBU NEVIS PAR SIKUMIEM!! 

0 1 atbildēt

BAIGA JAU MUIŽA PAR KO UZTRAUKTIES,JUS PASKATATIES UZ SEVIM, SEZAT SPOKOS UN KOMENTEJAT TO KO PASI NESAPROTAT. kRIEVIJA NAOBOROT GRIB PALIDZET LATVIJAJ NEVIS OKUPEC,maize VINIEM VAJAG TADU LATVIJU. BET JUS JAU DOMAJAT KA PAŠI TIKSIET GALA.

NIHUJA TAD NEKAD NENOTIKS,JO MUSU VALDIBA SEZ ZAGLI UN MELI!!

0 1 atbildēt

Vecīt, Tu kļūdies. Ja 380000 nobalsos pret, bet 381000 par, tad 1. valsts valoda būs krievu. (nepieciešamais balsu skaits - puse no balstiesīgajiem). Ja jau 155000 jau tagad aizsskrēja parakstītis, tad nebūtu nekāds pārsteigums, ja referendumā salasīsies tie 381000... Tāpēc ir dilemma - iet un balsot pret (palīdzēt krieviem savākt nepieciešamo skaitu, lai ieskaitītu referendumu) vai neiet un nebalsot vispār. Bet tas arī ir risks, ka šīs "pret balsis" var apstāties pie nelabvēlīgā 380000.....

0 2 atbildēt

ах не троллейбусис ман в дирсу

0 2 atbildēt

ņemot pašreizējo situāciju, mana "balss" ir pērkama... emotion bet ne jau par mazu ciparu... emotion

0 2 atbildēt
« 18  19  20  21  22 »