local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

Un vispar par sada naida kurinasanu vajadzetu likt cietuma !!

0 2 atbildēt

Доброй ночи. 

Подискутируем? Только аргументированно, конструктивно, без взаимных оскорблений :)

1 3 atbildēt

Urliju xD laabz

0 2 atbildēt
 

:D nez lkm jau Urlija :D

Bet itka urļiki jau ir žīdi sanāk ka Krievija ir Krimināla valsts

0 2 atbildēt

Nu tas jau parak parspileti nevaig jau but nacistam :D

0 2 atbildēt
 

vai tad  urls nau cilveks?

0 2 atbildēt

Kā urāli, un pensonāri ārdīsies, ja nepieņems krievu.val kā otro xD Tas ekstāzē visi bija, un jau sāka lečīt, smadzenes, "latiš, budiš goveritj po russkij" xD

2 4 atbildēt

Написал вам статью- VALSTS VALODĀ! когда проверят, выложу ссылку

0 2 atbildēt

Vecīt, Tu kļūdies. Ja 380000 nobalsos pret, bet 381000 par, tad 1. valsts valoda būs krievu. (nepieciešamais balsu skaits - puse no balstiesīgajiem). Ja jau 155000 jau tagad aizsskrēja parakstītis, tad nebūtu nekāds pārsteigums, ja referendumā salasīsies tie 381000... Tāpēc ir dilemma - iet un balsot pret (palīdzēt krieviem savākt nepieciešamo skaitu, lai ieskaitītu referendumu) vai neiet un nebalsot vispār. Bet tas arī ir risks, ka šīs "pret balsis" var apstāties pie nelabvēlīgā 380000.....

0 2 atbildēt

ах не троллейбусис ман в дирсу

0 2 atbildēt

ņemot pašreizējo situāciju, mana "balss" ir pērkama... emotion bet ne jau par mazu ciparu... emotion

0 2 atbildēt

Jūs visi stulbie latvieši varat te krievus neapdirst,krievi vienlaga runās krievu valodā.emotion

2 4 atbildēt

Ах да, еще предупреждаю сразу. Любое оскорбление, связанное с моей национальностью, которое никак не аргументированно- ваш комментарий отправляется заявлением в ПБ.

2 5 atbildēt

Latvijā vaig skolu prieksh krieviem un nosaukt to par ŠKOLU KOLBASI 

2 5 atbildēt

Skaidroju autoram, ka es saprotu viņam nav ipašas saprošanas par lietas butibu

 

 

1. Pirmkart Saeima janobalso nevis 51 deputatam, bet divam trešdaļam no deputatu skaita, tapec apstiprinat Saeima jebkuru parakstu vakšanas likumu ir nereali.

 

2. Pat tads visiem izdevigs jautajums ka Saeimas atlaišana nesaņema pietiekamu kvorumu referenduma, jo 700 000+ balsu PAR, ir nereals cipars, ne tikai krievu kopienei un lojaliem tiem, bet ari latviešiem un principa ari abam kopienem kopa.

 

 

Tapec secinajums- parakstu vakšanas un referenduma merķis, nebija dot krievu valodai valsts valodas statusu, bet pieverst gan musu sabiedribu, gan starptautisku sabiedribu problemai, ka valoda kura ir dzimta vairak neka trešdaļai Latvijas iedzivotaju, nav nekada statusa. Galigais merķis ir noskaidrot maksimalu cilveku skaitu kuri atbalsta divvalodibu. Un šis bus oficials skaits, ar kuru mes varesim runat ar Eiropu, ar ANO u.t.t. Pie tam ari ar Latvijas varu tagad saksies dialogs, jo ignoret tadu skaitu nedrikst, un varbut atradisies kompromiss, piemieram minoritates valoda, iespeja versties pašvaldibas ar iesniegumiem krieviski, maciba universitate krieviski u.t.t. Valsts valoda ir maksimums, kuru nereali istenot lidz tam, kamer naturalizacijas procesa un ari dabigi 320 000 krievu nepilsoņu nekļus par pilsoniem.

 

Merķis ir paradit ka krievu valoda, ka otra valsts valoda Latvija nav radikalisms!!!

1 4 atbildēt

Būtu man iespēja , par šo visu necieņu pret cilvēkiem kas dzīvo tepat , un maksā nodokļus ,tāpat kā visi citi "tīrie" latvieši..

Ja pat visi krievi aizbraukt no Latvijas , tad tā paliktu gandrīz tukša un no tās vairs nebūtu nekāda jēga, kur latvieši sazagtos visu iespējamo paši no savas valsts , kā tas jau bija noticis 90.-93. gadam..

0 3 atbildēt

Сталина на вас нету- давно Сибирь по latviski заговорила бы!!!

0 3 atbildēt

Кто против- приезжай к нам в Д-пилс- тут тебя и отпоют, и похоронят и помянут!!!

1 5 atbildēt

krievu valoda te būs. Tas ir tikai laika jautājums.

1 6 atbildēt

Мы с Лёхой вас порежем СУКИ!!!

0 5 atbildēt
« 19  20  21  22  23 »