local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

Beidzot kādas labas,iepriecinošas ziņas.!:)

5 6 atbildēt

HEY KRIEVI EJIET NAHJUJ  juus vienmeer esat bvijushi urlu un mauku tauta pisaaas juus kropli maize bljag pat suuds uz kocinja ir gudraaks nekaa juus , pisaaas juus visi ar savaam urlaam un paklaajiem uz jobano siibiiriju tur jums ir kur dziivo nevis te mazajaa latvijaa 

p.s turpmaak kad satikshu kaadu krievu es vinju sitiishu 

12 13 atbildēt

Tiem, kas spiež - patiesība kož acīs emotionemotionemotion

2 3 atbildēt

piekrītu, pie kaļiņigadras apgabala saliktas raķetes(lkm arī pretraķetes),un vēl apkārt visai krievijas baltijas robežas,pa lnt vel rādija to karti,un ja vel kriev valoda kā 2 valsts valoda,tad moš uzreiz okopēties krievijai?

0 1 atbildēt

_______         

                       

0 1 atbildēt

Ušakovs pats teica, ka viņs zin ka netiks pieņemta krievu valoda kā otrā, tas esot bijis protests par to ka viņus nepieņēma valdībā.

0 1 atbildēt

Panika.... :D Un prieks kam jus seit rakstat kadus sudus, ja jus neko neizdarijat? Tikai nevajad tagat "davaj pizditj russkih" 90tie jau pargaja, vairak nevajag.

Sorry ka bez garumzimem. 

0 1 atbildēt

interesanti lasīt, ka lielākā daļa krievu nīdēju krieviski lamājas:D milzīgs pluss autoramemotion 

1 2 atbildēt

Ja tiesaam pienems kaa otro valsts valodu tad latvieši tiešām varētu uzriikot normaalu grautiņu pie saeimas atkaartot otru 13. janvāri! emotion

0 1 atbildēt

'' Ja nu lieta tiek līdz tautas balsošanai 50% pilsoņiem ir jānobalso “Par”.''

Jautājums - 50% no visiem pilsoņiem, vai 50% no tiem kas piedalās (ņemot vērā ka ir kaut kāds minimums, kas nav gluži viss pilsoņu skaits, teiksim 2/3) Tādā gadījumā var sanākt ka aiziet 250tk urāli nobalso par un 240tk latvieši nobalso pret, latvieši palīdz savākt nepieciešamo skaitu parakstu lai referendums būtu noticis, bet vairums nobalso par. Doma skaidra?

Es te spekulēju, jo pašam slinkums lasīt satversmi, varbūt raksta autors izskaidros.

0 1 atbildēt

Šis bija viens lielisks raksts

Kas tiešām nomierināja manu sirdi

1 2 atbildēt

Ребят, вот вам немного математики:

Население в Латвии 1.9 миллиона. 300 тысяч неграждан, 300 +/- русских. давайте их всех депортируем, останется 1.3 миллиона. Отнимем инвалидов, школьников, пенсионеров. Кто останется работать? Кто будет платить налоги?  Да чиновники первые начнут молиться, лишь бы вернулся народ. Или вам лучше муслимов и индусов сюда заселить, чтобы было как во Франции? В Москве, когда на исламский праздник все дороги перекрываются.  Да вы же первые убежите в Ирландию/ЮК/Германию от такой жизни, ребят

1 2 atbildēt

ATKĀRTOJU PĒDEJO REIZI!!!! http://www.likumi.lv/doc.php?id=80518

 

156.pants noteic: "Par tīšu personas goda aizskaršanu vai cieņas pazemošanu mutvārdiem, rakstveidā vai ar darbību soda ar arestu vai ar naudas sodu līdz desmit minimālajām mēnešalgām."

http://www.likumi.lv/doc.php?id=65772 16. pants. Jebkura rīcība, kas vērsta uz nacionālo diskrimināciju, kā arī nacionālā pārākuma un nacionālā naida sludināšanu, ir sodāma saskaņā ar likumu.   Пишите, пишите. А я пока все на заметку буду брать
1 2 atbildēt

http://www.spoki.lv/aktuali/Nepieciesamais-parakstu-skaits-par/476540

надеюсь на нормальную критику и диалог.

1 2 atbildēt

Maitas krievi.   

0 1 atbildēt

Dažas piebildes raksta autoram - pirmkārt, ir savākts vajadzīgais balsu skaits ar 30 tūkstošu balsu pārsvaru, un otrkārt, Saeimas deputātu balsojums, pat ja būs negatīvs, vienalga neietekmē to, ka referendums būs, un treškārt - Latvijā latviešu ir tikai 56%. Tas nav nemaz tik daudz.  Tā ka, lai cik skumji tas nebūtu, neesmu tik droša, ka tiešām šoreiz nenonākam līdz krievu valodai kā 2. valodai. Kurš gan 91. gadā varēja iedomāties, ka pēc 20 gadiem trešdaļa sabiedrības, pat latvieši, prasīs krievu valodu atpakaļ.. 

0 1 atbildēt

zb jau sitais cik var! da nebuus nekaadas krievu valodas! tas ir lai cilvekus noveerstu no iisteniibas kas notiek! kameer cilveeki te njemaas deputaati neko nedara valsts labaa!

0 1 atbildēt

SEKO @tehNOOguru ! Šī ir vieta, kurā TU droši vari JAUTĀT un tev tiks ATBILDĒTS! 

http://www.twitter.com/#!/tehNOOguru
0 1 atbildēt

BUS lv 2 valodas!!!! Statistika - gandriz 50 % runa Krievu valoda!!! tatad, kapec to neizdarit officiali??? малолетние латыши - сосите письку перед компом!!!  НАДО ДВИГАТСЯ ДАЛЬШЕ!!! bet to ka jus sakiet tipo - brauc uz savu Krieviju - tas ir vissFailigajs ko var pateik Labatijs!!! )))))) Krievu valoda Latvija, palika no Padomju Laikiem!!! Atcerejeties ka jus dzivojet labi tajos laikos!!!! Vieni pasi, jus nekad neko labu ne izdarisiet!!! (sor par rakstibu xD) peace out!

0 1 atbildēt

vai jus nesaprotat ka jadzivo draudzigi,kada atškiriba kada tauta un valoda, paskataties musu valsts ir liela dirsa un nezin ka no tas izlist,bet jus te kaut kadu hujnu dzenat. Nesaprotat ka ta musu baigie deputati nostada mum viens pret otru!!!

P.S. VAI TAD NEVAR DZIVOD DRAUDZIGI UN PADOMAT PAR LATVIJAS ATISTIBU NEVIS PAR SIKUMIEM!! 

0 1 atbildēt
« 17  18  19  20  21 »