local-stats-pixel fb-conv-api

Krievu valoda kā otrā valsts valoda NEBŪS952

3971 63

Ja interesē, kas jādara cilvēkam, kad viņu valsts iestādē neuzrunā latviešu valodā lasat šeit - http://www.spoki.lv/aktuali/Ka-rikoties-ja-tevi-neuzruna-valsts/477244
Šis nebūs nekāds epic rage guy vai bilžu raksts, bet gan īss ievads politikā un LR Satversmē, lai pierādītu, ka "krievu valodu kā otro valsts valodu" ieviest NEVAR!

Sveiki! Tātad man ir apnikuši šie stresainie cilvēki visapkārt, kas streso par "krievu valodas kā otrās valsts valodas" mini-referenduma parakstu savākšanu. Lai nomierinātu vismaz dažus cilvēkus šajā protālā uzrakstīšu Jums kā visas lietas notiek, jo streso tas, kas nezin, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs un neiespējams. Tātad, kuru neinteresē šis raksts - tālāk neskaties!



3971 63 952 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 952

0/2000

_______         

                       

   

 

PAR LATVIJU  

936 34 atbildēt

Ejam uz Krieviju vākt parakstus latviešu valodas referendumam? emotion

805 53 atbildēt

PIZDU tos KRIEVUs -- TIE kas grib balsot par KRIEVU valodu , lai kapj vilciena un brauc uz maskavu .

651 90 atbildēt

Es pat lamāties krieviski tagad pārstāšu!

554 33 atbildēt

LATVIEŠIEM OTRĀ VALODA BŪS LATVIEŠU nevis krievu valoda!!! To vajadzētu iegaumēt viesiem krievvalodīgajiem Latvijā!!!

457 45 atbildēt

Vienīgais ko krievi ir panākuši lielāku naidu pret viniem un viss ! Tagad man būs princips kā valsts iestādes darbiniekam kam jāsaskaras ar daudz cilvēkiem principā runāt LATVISKI !!! Ir likums kas regulē , ja esi Latvijas iedzīvotajs ar Latvijā izdotu pasi, neatkarīgi pilsonis vai nepilsonis,tad tev nepienakas nekāds tulks un jārunā vien valsts valodā !  :)

392 24 atbildēt

Man vienalga, pat ja urlu valoda būs otra, es autobusā nelaidīšu sēdēt vecās krievu večiņas, bet prasīšu ''latviski lūdzu!'' emotion

383 48 atbildēt

Tos 154k kas nobalsoja par vajadzētu atņemt pilsonību, jo saņemot to Tu dod to zvērastu :)

325 33 atbildēt

Es uzskatu, ka šis ir pilnīgs marazms, mums ir demokrātiska republika, kurā NAV atļauts apspiest vai noniecināt kādu nacionalitāti, tas protams ir tikai godīgi, bet tā ir utopija, vēl ir patiesā situācija, protams mēs varam teikt, ka latvieši ar krieviem dzīvo saticīgi, un krievu valoda, kā otrā valsts valoda tikai sasaistītu abas valodas, bet reālā situācija ir pilnīgi savādāka. Ne mēs krieviem, ne viņi mums, tā īpaši nepatīk. Bet lai jau tā ir, tika šinī brīdi man rodas jautājums, kam pieder Latvija? Jūs varat teikt, ka ir 80% latviešu Latvijā, bet kāpēc tad vispār rodas tāds jautājums par otro valsts valodu? Tāpēc, ar asarām acīs man jaatzīst, ka Latvija nepieder mums, viņa reiz piederēja mums, kad 1918. gada 18. Novembrī izveidoja Latviju, tā bija mūsu zeme, mēs bijām noteicējis savā zemē, mēs bijām izcīnijuši savu brīvību. Un to, ka tā ir mūsu zeme, un ka mūsu sirdīs pukst latvieša asinis, kuras latvietis ir gatavs izliet savā zemē, par brīvu Latviju. Bet tagad? Mums kauna nav? Iedomājaties, tos karavīrus kas pirms vairāk kā 70 gadiem skrēja pretī nāvei bļaujot - LATVIJA. A tagad mēs atļauja lecīgām minoritātēm apspiest mūs. Varbūt daudziem nepatīk šis vārds, bet mums vajad vadoni, nevis parastu, bet radikālu patriotu, maksimālistu un tautas aizstāvi, nevis neitrālu V.Dombrovski. Es aicinu visus, parādīt tām minoritātēm, kas šeit ir galvenie, kam pieder ši zeme. Mums nevajag nekādu otro valodu, mums vajag TIKAI latviešu valodu. PAR BRĪVU UN LATVISKU, LATVIJU!!!

280 12 atbildēt

Tos, kuri parakastījās, laipni varu pavadīt līdz vilcienam uz Maskavu emotion

282 27 atbildēt

Tātad ir aptuveni 157000 parakstu.

Tātad Viņi visi ir pret LATVIEŠU valodu.

 Tātad jādabū sarakst kuri tie bija.

Tātad jāizrēķina cik LOPU VAGONUS vaidzēs lai šos visus salādētu un prom! 

268 23 atbildēt

manuprāt ķīnieši un Angļi vairāk ciena latviešu valodu-ja pat dzied jau latviski un sāk popularizēt visur ;]]

:D:D emotion

216 6 atbildēt

Nu liels un smuks un stuurains pluss tev par sho burviigo raxtu :) cerams apgaismosies tumshaas galvas :)

173 8 atbildēt

šis ir viens no retajiiem rakstiem kurā pat foršiem komentāriem ir pa pāris mīnusiem! nav grūti uzminēt kurš vai kuri liek mīnusus! paldies!

171 7 atbildēt

„Apbižotajiem” nepilsoņiem ir visas iespējas iegūt Krievijas pilsonību un braukt uz „Zemi laimīgo”!!

Galvenais, ka NAV TĀLU JĀBRAUC!!!

175 14 atbildēt

Kamēr Krievu tautības cilvēki,nekāpa manā smilšu kastē man viņi netraucēja,bet nu jau ir par traku...

136 7 atbildēt

ES CĪNĪŠOS LĪDZ IZCĪNĪŠU LATVIEŠU VALODU LATVIJĀ UN NEVIENU CITU VALODU.

107 15 atbildēt

Ja vien tas cirks neizmaksātu pāris tūkstošus, tāpat kā VL sasteigtā iecere pāriet uz mācībām latviešu valodā tikai skolās, tad viss būtu kārtībā. Lai jau bērniņi paspēlējas ar uguni. Taču- par to naudu varētu iegādāties daudz nozīmīgākas lietas, realizēt projektus u.t.t. tā vietā, lai škeltu sabiedrību. Sāp sirds,ka mūsu politiķi  to tik ilgi nesaprot.

72 2 atbildēt

nu comeon krieveļi paskatieties uz sevi. jūs dzīvojiet Latvijā, pasēs rakstīts Latvietis, laigan tikmēr skataties ko Putins atkal jaunu ir atradis vai izdarījis. un tākā mērkaķu bars sekojat viņam, kur Putins rāda tur jūs ejat. Arī cik esmu Krievus saticis ārzemēs jūs uzreiz izceļaties ar stulbību un pārāko idiotismu. Jūs esat stulbāki un māte daba nav jūs apveltījusi ar sevišķi lielu gudrību. tam jums ir japiekrīt! Vēsture to arī pierāda. tagad cīnaties par to ko nevarat dabūt. tākā zīdaiņi kuri cenšas aizsniegt augšējo konfekšu plauktu...

Un es nevaru saprast par ko Lindermans tā cīnās. nu muļķis viņš ir vnk grib sanaidot vēl vairāk abas tautas.

70 5 atbildēt

 

Mana tautība krievs - Es nebalsoju :) Jūs sākat visi krievi ..... un ...... un vel ........ . Man ir tāds pats viedoklis ka 80 % cilvēku  šajā foruma.(forums- tizli pateikts vai ne ? )  Galvenais domāt ar smadzenēm guys :)  Jūs protams lasāt lv presi (medijus ) un tie tikai saka ka - visi krievi sukaa  pimpi un savukārt jūs tikai to atbalstāt. Viss sakas no Dzintara vārdiem  , ka  „par SC balsoja kolonisti ...”  Un tagad padomājiet kāda būtu jums pretēja reakcija ? :) Es nekūra gadījuma , nekad nebalsošu par kādu citu valodu Latvija , jo mīlu savu  valsti kura esmu dzimis:) Es ceru ,ka kāds no jums , pēc m teiktajiem vārdiem mainīja nedaudz savu  viedokli par krieviem. Paldies par uzmanību 

42 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »