local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Pievienot jaunu kategoriju - kvalitatīvi raksti Pie rakstu apstiprināšanas pielikt iespēju ielikt ķeksi, ka raksts ir kvalitatīvs, un tikai tad tas varētu parādīties tajā sadaļā. Par kvalitatīvu uztverot to, kas tiešām ir saturīgs, interesants. Ne tikai vēsturi un faktus vai ko tamlīdzīgu, bet var arī vienu otru attēlu galeriju, kurā būtu vērts ieskatīties, un kur ir vairāk par 10 bildēm iekšā.

Tas tāpēc, ka liela daļa labu, interesantu rakstu, arī no zema līmeņa autoriem, vienkārši pazūd komiksu un citu mēslu gūzmā.

5 10 atbildēt

lai dabutu lielaku krutuma liimeni jabut vairak dienu vecumam. teiksim ammn tas 2 rais limenis hvz ka sauc no 10 dienam nakamais x2 nakamais x2 un ta :)  savadak te puse ka zadroti met rakstus un neizbaudad vasaru. un ka jau teicu tam kursh ir dabujis medalu garigais lideris vaig automatiski banu uz nedelu 

2 7 atbildēt

eu, veči, kaut kas te nav kārtībā - es redzu citu neaktīvos rakstus. Atvērt nevar, bet var pelēkus redzēt profilā. Tikai nesakiet, ka tam tā tagad būs būt..

0 5 atbildēt

PIEPRASU atņemt visus cepumus, kuri ir iegūti biržā!!!!  Vai tas ir normāli, ka lietotāji, kuriem nav pat viens raksts un 10 komentāri, ar biržas palīdzību ir ieguvuši 100 tūkstošus cepumus un ar tiem piedalās izsolēs?

10 15 atbildēt

Pieprasu attīstīt ru.spoki.lv, savādāk tur ir kā pie Latvijas/Krievijas robežām...

2 7 atbildēt

jaunus spoku T-kreklus, cita kraasa ar uzrakstiem piem. spoki utt

0 5 atbildēt

Pieprasu, sava profila rakstu dzēšanu! Piemēram izdzēst visus rakstus uzreiz. Vai arī pie katra raksta ar iespēju pievienot ķeksīti, lai varētu izvēlēties sev nevajadzīgos rakstus un to sizdzēst... Paldise.

0 5 atbildēt

Būtu labi ja es ieliktu rakstu tas parādītos pie jaunākajiem... pēdējā laikā pie jaunākajiem rādās tikai dažu izredzēto paceltie raksti.

0 5 atbildēt

Manuprāt, spoki.lv vaidzētu kaut ko jaunu, tāpēc esmu izdomājis ka varētu izveidot pie topa klāt vēl 3 sadaļas. Lai spoki.lv aktivitāte palielinātos varētu ieviest vēl 3 medaļas .  1. Par visvairāk pievienotajiem rakstiem nedēļas laikā. 2.Par visvairāk pievienotajiem rakstiem mēneša laikā. 3.Par visvairāk pievienotajiem rakstiem gada laikā. Manuptrāt tas būtu liederīgi un daudziem kalpotu par motivāciju likt rakstus, kā arī jauns gads - jaunas medaļas . Lūdzu atbildiet, vai mana ideja tiek pieņemta vai noraidīta :)

1 6 atbildēt

Tākā dzīvojam grafiskā vidē un laikmetā, reizēm prasās savas domas izteikt ar grafisku - nosodošu sejas izteiksmi (jā, ar smaidiņiem man ir par maz).  Laikmetā, kas pilns ar troļļiem, iesaku komentāru logā atļaut ielikt ikonu/bildi/attēlu,  labi, līdz kautkādam ierobežotam/samazinātam izmēram, bet kautkas tuvāk imageboard uzbūvei.  Šī modifikācija vēcinātu diskusiju un atļautu lasītājspokam ātrāk kļūt par interesantu ziņu spoku.. kā arī rosinātu līdzīga saturas samazināšanos - (slinkumvingrotāji nemestu miljoniem lappas ar devītā rēciena kopijām..) , jo visi kas vēlētos padalītes ar "dolan komiksiem" - kā piemērs - savus brīnumus sabāztu vienuviet. Bet tas jau ir tikai mans subjetīvais viedoklis..

0 5 atbildēt

Pieprasu uztaisīt medaļu "Mazakuce" - par debīlismu un spoku apkaunošanu un uzreiz to iedot viņai lai aizrijās un izlido no spokiem.

2 7 atbildēt

LABS IR

0 5 atbildēt

++++

0 5 atbildēt

Kāpēc nevar dzēst nevēlamus komentārus.

0 5 atbildēt

izveidot kategoriju dzīvnieki

2 7 atbildēt

Es ieteiktu uztaisīt tādu opciju kad varētu noņemt komentārus kas tev nepatīk jo tas būtu superīgi!emotion

0 5 atbildēt

Tāpat , kā draugos tumblr. un facebook. pogu uz augšu lai nav jāskrollo uz augšu.

3 9 atbildēt

lūk superīga ideja . Pieprasu sadaļa pieejama tikai spokiem no 9-10 līmeņa un sadaļā izteikto, saprāta robežās arī ievieš ātri, nevis ļurina mēnešiem/gadiem ilgi + uzklausa mazgadīgo pidaru viedokli par to, ka redz medaļiņas vajag vairāk un pieejamākas, vai spoku "veikalu" nakīs par brīvu utt utjp.

1 spoku bauslis - Tev nebūs šeit sēdēt un hu*u dzīt ar mainkraftu utt .

2 8 atbildēt

Būtu forši ja varētu par 10000 cepumiem var pieteikt kā draugu un tad kad viņš tiek jaunā līmenī tad piemēram iedod 25 % no krutuma punktiem kas ir  sakrāti līmenī

0 6 atbildēt

ieteikums lai meitenēm varētu but tādas medaļas kino sērijā kā Dārta Vaidere ,Betsieva,Pingviniene,Terminatore u.c.

0 6 atbildēt
« 29  30  31  32  33 »