local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Vajag ierobežot spokos uzbudinošās bildes, jo piemēram es ieeju spokos, labākie un pirmie raksti ko redzu ir ar lezbēm, plikpakaļu meičām u.t.t. Varbūt arī apjēgt to, ka sievietes arī šo portāli apmeklē un lieto???

2 6 atbildēt

Jāpārskata un jāpārlabo likumus par reklamām jo tie ir neprecīzi un/vai nav konkrēti...

Jo kādā sakarā var reklamēt spokos JPN reklāmas vai aizliegtās TV reklāmas ja tas tak ir reklāmas

Un tik un tā ja kads liek reklāmu par aparātu ,bet nepieliek adresi ,tas nenozīmē kā es to nevaru uzgūglot un nopirkt to pateicoties reklamētajam

0 4 atbildēt

Tākā esmu nedaudz slinks lai pārakstītu tpc iekopēšū vienu ask jautājumu un spokilv atbildi:

 

 

Kpc nevar izveidot sadaļu paceltie rakstu un lai sākumā viņi nerādās? Vienk kretinē ja pat jaunajos rakstos parādās paceltie. Jā es zinu par to NEW bet vienā lapā nevar apskatīties jaunos jo redziet lielāko vietu aizņem paceltie Iespējams, tā varētu būt ideja spējai - iespēja nopirkt spēju veikalā, lai nerādās paceltie raksti jaunākajā lapā :)
3 7 atbildēt

Varētu uztaisīt tā,ka var nobloķēt citu spoku.

6 10 atbildēt

Ierosinu iespēju atslēgt komentāru pievienošanu konkrētam rakstam. To var izdarīt raksta autors, redaktori un moderatori.

3 7 atbildēt

Pokeru uz cepumiem!!!

Tā kā tas nebūtu uz reālu naudu, azarspēļu ķērāju čaļi nevarētu piesieties un viss būtu ok. Toties lietotājiem būtu vēlviens laika kavēklītis iekš spokiem. :)

7 11 atbildēt

rekaa daudzi cepas par visadiem sudiem utt. tapec es saku uzliekat kkadas adinas vai kkadas krutas dizainas izmainas ko tu vari mainiit maksajot ar cepumiem protams nejau tur 1k bet norm summu

3 7 atbildēt

Un varētu kautko tādu, ja ir koments tad atbilde ir tajā pašā lapā!!!

1 5 atbildēt
Ja var varētu uzlabot telefona versiju. piemēram ielikt čatu un pārējās fīčas kautkur augšā blakus kategorijām, savādāk dažreiz skolā garlaicīgi. :D
0 4 atbildēt

Par cik tīņiem + raksti ir atdalīti, iespējams varētu izveidot tīņiem + medaļu, par labāko tīņiem + nedēļas rakstu

1 5 atbildēt

Saistībā ar gifiem iesaku izveidot kaut ko līdzīgu, kā ir melnajiem rāmjiem... Atsevišķa sadaļa, kur katrs var likt sevis veidotus gifus. Varētu arī kādu konkursu reizēm uzrīkot dodot tēmu gifu izveidei un lai cilvēki balso par tiem.

2 6 atbildēt

Iespējams esmu kaut ko palaidis garām, bet par ko dod medaļu sūdabrālis? Vairāk tādas būtu jāpiešķir dažam labam xD

0 4 atbildēt

Tā... Es tikko pamanīju, ka man ir norauti 200 cepumi par to, ka man ir dzēsts oriģinālraksts. Da par cepumiem es nebēdāju, bet es gribētu lai jūs pielabotu to fīču tādā ziņā, ka jūs neskaitītu tos cepumus nost ja tev viņs ir bijis pus pabeigts un nekad neaktivizēts. nu īsāk sakot nevajadzētu raut cepumus nost par to, ka tu esi izdzēsis rakstu kuru tu nekad nebiji pat aktivizejis. Nu vismaz par oriģinālrakstiem, jo tie tak ir 200 cepumi.

0 4 atbildēt

prasās lai var izdēzt citu nepatīkamos komentārus no raksta dažreiz sabojā rakstus.

citos rakstos arī tā ir

1 5 atbildēt

Uzstaisit muzikas lapa kad tu skaties visadas bildes un klausies spoki.lv izveidotu muziku :D

1 5 atbildēt

Ceļojošo medaļu (cilvēks kurš dienā sarakstijis vairāk komentārus) prēmija 1000 cepumi

2 6 atbildēt

emotion 

0 4 atbildēt

Pieprasu lai arī būtu kāda cita medaļa kā piemēram o!zorro tele2 un bites tīklam citādi tas reāli sūkā ja tev ir tele2 vai bite

1 6 atbildēt

Varētu būt tādi kā cepumu pārskaitījumi, protams, ja tu no sevis pārskaiti citam cepumus, tad ir tāda kā nodeva, piem., ~ 500 cepumi... Ja es gribu kaut kam pārskaitīt, nezinu, 1000 cepumus, tad tas man izmaksās 1500 cepumus...

 

emotion emotion emotion emotion emotion 

5 10 atbildēt

izveidot kategoriju dzīvnieki

2 7 atbildēt
« 28  29  30  31  32 »