local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Pieprasu sadaļu "fosīliju raksti" kur būtu iekšā gan komiksi, gan fakti, gan vēsture u.t.t. Tacu to autori ir beiguši pastāvēt spokos.

1 13 atbildēt

Varbūt uzlikt kkādu rakstu likšanas limitu, piemēram, 1lvl tikai 1 raksts dienā? Vairāk par vienu normālu rakstu dienā tāpat neviens neuzstaisīs, bet par 10x rakstiem, kuri tiek taisīti, ierakstot gūglē "skaistas bildes", neesmu lielā sajūsmā. Tagad ieeju paskatīties tikai labākos rakstus un galerijas,  sadaļu "jaunākie" pārstāju izmantot, jo, atverot to, ir tāda sajūta, ka sūdu kaudzē meklētu atsēgas (tā nav metafora, bet salīdzinājums iz dzīves, tieciet man - nav tā labākā sajūta )

3 15 atbildēt

Tas lai pieprasu ieteikumi kuri jau tika izveidoti izdzēstu to komentāru

1 13 atbildēt

Nebūtu slikti ja tu jebkuram vari iedot cepumus

2 14 atbildēt

man ir ieteikums spoku attīstībai. Runa ir par Superoriģinālrakstiem. Noteikumos ir minēts ka, "2.20. SuperOriģinālraksta pievienošanas noteikumi: Par Superoriģinālrakstu tiek uzskatīts raksts, kas satur tikai oriģinālmateriālu. Tam jāatbilst vismaz vienam no šiem kritērijiem: 

 

2.20.2. Vismaz 1 Tevis fotografēts attēls vai zīmējums (neatzīmēts kā titulbilde) + Tevis uzņemts vai samontēts video."

Mans ieteikums ir rakstiem, kuri ir superoriģinālraksti un video iegulti no YouTube, atļaut atzīmēt fotogrāfiju kā titulbildi, jo augūspielādējot video YouTube, lietotājs jau izvēlās video titulbildi. Tas nozīmē, ka atverot rakstu ar YouTube video jau ir bilde. Piemērs http://www.bildites.lv/images/umh3gcsqysi9qeam7wy.jpg

4 16 atbildēt

Radās arī dažas idejas saistībā ar rakstu komentāriem, kas tad bieži vien izraisa vislielākās diskusijas spokos:

1. Spokos varētu ieviest slēgtos rakstus, tas ir, raksta autors varētu savā profilā norādīt, ka nevēlas, lai rakstu kāds komentē. Tas, manuprāt, būtu noderīgi tiem lietotājiem, kuriem ir daudz nelabvēļu vai arī kuriem vienkārši nepatīk komentāri.

2. Arī pašam raksta autoram vajadzētu dot kādas iespējas pārvaldīt savā rakstā esošos komentārus, piemēram, dzēšot, viņaprāt, neatbilstošākos utt. (komentāra vietā varētu parādīties teksts, ka raksta autors to ir izdzēsis). Tad, manuprāt, arī spokiem.lv moderatoriem, redaktoriem un citiem administrācijas biedriem būtu daudz mazāks darbs.

3 15 atbildēt

Lai lietotājiem būtu spārni un varētu lidot emotion

2 14 atbildēt

Pieprasu moderatorus, kas liek uz komentāriem "nedomā ko raksta", nevis pēc tā, cik daudz mīnusi. Savādāk iznāk, ka viens uzraksta sakarīgu komentāru, taču grupiņa samet mīnusus un iznāk, ka viņš sarakstījis sviestu...

8 21 atbildēt

Ierosinājums tāds - Man ir ideja par jaunu kategoriju rakstiem. Internets. Par Interneta lapām piem. raksts par Amaon.co.uk. nav ideju kurā kategorijā likt! emotion

0 13 atbildēt

Es pamēģināju "Pajautāju Adminam" fīču...

saņemu pretī "tika saņemta un izskatīta, bet problēma netika konstatēta!"

Es nesaprotu,tas ir "Augstāko/nemirstīgo apgaismojums" vai "sūdzības bode"?

Edited:

P.s Pieprasu Ziemassvētkus un/vai piparkūkas!

0 13 atbildēt

izsolu limitu piem es vinneju izsole ,bet tad teiksim nu  apmeeram 1 menesi nevaru piedalities vinas :) 

10 24 atbildēt

lai var uzspiest subscribe vai ko tamlīdzīgu un kad 

1.kad dabū 50 sub iedod 100cepumus

2.100sub + 500cepumu

3.vairāk par 1000 + 5000cepumu

1 15 atbildēt

Spokiem.lv vajadzētu offisu. :)

1 16 atbildēt

Pieprasu čata moderatorus, lai tiktu čatā ievērota kārtība, kā arī vairākas istabas, piemēram: Galvenā telpa, žurnālistiem, forever alone u.t.t.

4 19 atbildēt

un jā mīnusi vienreiz ir jāaizliedz, ja Tev kas nepatīk, tad neliec neko, kā es to daru!

zb labiem rakstiem mīnusi. 

6 21 atbildēt

Būtu jautri, ja parastie lietotāji varētu uzstādīt saviem rakstiem titulbildi, jo redaktori un admini uzliekt visādus mēslus, un tad attēlu nemaz nevar mainīt.Kāda sūda pēc vispār ir iespēja labot rakstu, ja nevar pārmainīt titulbildi?

0 15 atbildēt

Ierosinu, lai nevis vēsi izbano no spoki.lv, bet gan ierobežo spoku darbību uz noteiktu vai nenoteiktu laiku, atkarībā no sūdzības. Ja spoks ir nevaldāms, tad izdzēš ārā.

 

Piemēram es čatā un komentāros pamatīgi spamoju. Man ierobežo darbību uz 3 nedēļām nedz komentēt, nedz čatot, nedz arī likt rakstus...

5 22 atbildēt
Es vēlētos ka var pasūtīt cepumus ar sms
3 21 atbildēt

dizainu !!!!! man vieniigajam besi sis baltais parastais dizains? ak dievs vissbalts ir tik vienkarshi un garlaiciigi ! VAIG AADINAS 

4 23 atbildēt

Es uzskatu, ka komentāriem arī vajag favorītus un tos varētu apskatīt tikai lietotājs kas to ir atzīmējis, savā profilā zem favorītu sadaļas.

3 23 atbildēt
« 30  31  32  33  34 »