local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 911

0/2000

Lai rakstiem kuriem ir vairak miinusu neka plusu un tas nemainas 1h laika ( nu piem bij -1 +0 un tpec h ir 10+ 20- ) tiktu automatiski dzesti ,jo nah sudus turet te ?! 

9 16 atbildēt

Vajag kaut kādu medāli saaistītu ar FS. 

piemēram fotospēles Guru, tāpat kā ir autoru autors, vajag fotospēles fotospēlētāja spēlētājs.

1 8 atbildēt

Vel varētu uztasīt tādus kā dienas bonusus, vai kādus laimes ratus, vai vienkārši atver un iegūsti dāvanu. Piemēram - Cepumi, vai medaļa vai nukāda opcija no veikala, nevis uz mēnesi, bet piemēram uz kādām 2-3dienām :)

1 8 atbildēt

Spokos varētu ieviest dažādas ādiņas ar spoki.lv logotipu, tās lietotājs varētu izvēlēties pats.

2 9 atbildēt

Mēs esam negodīgi- Topos medēlu par savu rakstu saņem tikai tas kurš ir pirmais.Bet kapēc tad medeļas nav taiem otrajiem un trešajiem viņi arī tāpat centās ka tas kurš dabuja pirmo vietu es domāju ka būtu godīgi apbalvot vismaz labākos trīs ja nevis piecus kas lien iekš topu lodziņos.

9 17 atbildēt

ev, es gribu pa 10k cepumiem pacelt visus savus rakstus reizē :D uzbūvejiet kāds tādu iespēju :D

0 8 atbildēt

Es pieprasu ierobežojumus tiem, kas taisa komiksus vai kādu citu mēslu. Piemērs: stundas laikā var ielikt vienu rakstu vai ko tamlīdzīgi

2 10 atbildēt

Pieprasu iespēju mainīt balsojumu aptaujās. Reizēm gribas mainīt balsojumu...

2 10 atbildēt

Derētu uztaisīt vip spoku sadaļu, respektīvi tie būtu tie paši spoki tikkai bez reklamas baneriem. Nu pemēram es būtu gatavs maksāt 1 LVL nedēļā.

3 11 atbildēt

Man ir velviens ieteikums , protams, ja koderim tas būs pa spēkam , varētu uzstaisīt tā, ka katrs spoki.lv lietotājs var likt savam profilam savu ādiņu :)

1 9 atbildēt

kā arī iespēju rakstus pievienot BEZ BILDĒM , jo tas nav iespējams 

5 13 atbildēt

Varētu uztaisīt kategoriju priekš tiem latviešu ''Youtuberiem'' 

6 15 atbildēt

Pieprasu izbeigt tizlošanos spokos. Ieeju ru.spoki un tur mani sagaida 30 kaut gādi delfi.rus raksti! Nesen bija paziņojums par akciju ru.spoki, lai cilvēki tur liek rakstus un apmeklē tos, bet tagad ru.spoki pāevēršas par delfi filiāli?

Nepietiek ar to, ka vairāku mēnešu garumā nevarat salabot ru.spoki. lai tur normāli bildes lādētos rakstiem, tad vēl tagad rakstus no delfiem liksiet tur?

Ja tā turpinās, tad nevienu rakstu tur vairs nelikšu un vispār tur vairs nerādīšos!!!

0 10 atbildēt

vajag uzlikt, lai no www.spokiem.lv pārlec uz www.spoki.lv :)

0 10 atbildēt

Ļoti gribētos, lai varētu dzēst komentārus. emotion

0 10 atbildēt

Lūgums, lai var atķeksēt visas bildes kuras tu gribi pievienot savam rakstam, augošā secībā !

Citādi man un es domāju arī citiem, apriebies vislaik spiest "Pievienot atēlu" .

It īpāši komiksu licējiem, ir apriebies 

1 11 atbildēt

Šodien nācās satikt vēl vienu da-job adminu vārdā ARIZON. Ieliku savu bildi, nepareizi uzlikus statusu. Tas būtu štrunts ka nomainītu. Bilde savāc 180+ 60 dr ieteikumus. Beigās bez jeb kādiem brīdinājumiem ņēma un idzēsa rakstu. Jo biju paņēmis titulbidli no google, un vienu bildi sameklējis iekš map.google.Negribējās rakstā neko murgot bet gan parādīt kaut ko interesantu..

0 10 atbildēt

Cepumus mainit uz naudu:D

21 33 atbildēt

man ir ieteikums spoku attīstībai. Runa ir par Superoriģinālrakstiem. Noteikumos ir minēts ka, "2.20. SuperOriģinālraksta pievienošanas noteikumi: Par Superoriģinālrakstu tiek uzskatīts raksts, kas satur tikai oriģinālmateriālu. Tam jāatbilst vismaz vienam no šiem kritērijiem: 

 

2.20.2. Vismaz 1 Tevis fotografēts attēls vai zīmējums (neatzīmēts kā titulbilde) + Tevis uzņemts vai samontēts video."

Mans ieteikums ir rakstiem, kuri ir superoriģinālraksti un video iegulti no YouTube, atļaut atzīmēt fotogrāfiju kā titulbildi, jo augūspielādējot video YouTube, lietotājs jau izvēlās video titulbildi. Tas nozīmē, ka atverot rakstu ar YouTube video jau ir bilde. Piemērs http://www.bildites.lv/images/umh3gcsqysi9qeam7wy.jpg

4 16 atbildēt

Radās arī dažas idejas saistībā ar rakstu komentāriem, kas tad bieži vien izraisa vislielākās diskusijas spokos:

1. Spokos varētu ieviest slēgtos rakstus, tas ir, raksta autors varētu savā profilā norādīt, ka nevēlas, lai rakstu kāds komentē. Tas, manuprāt, būtu noderīgi tiem lietotājiem, kuriem ir daudz nelabvēļu vai arī kuriem vienkārši nepatīk komentāri.

2. Arī pašam raksta autoram vajadzētu dot kādas iespējas pārvaldīt savā rakstā esošos komentārus, piemēram, dzēšot, viņaprāt, neatbilstošākos utt. (komentāra vietā varētu parādīties teksts, ka raksta autors to ir izdzēsis). Tad, manuprāt, arī spokiem.lv moderatoriem, redaktoriem un citiem administrācijas biedriem būtu daudz mazāks darbs.

3 15 atbildēt
« 30  31  32  33  34 »