local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki pieprasa!911

1237 24

Ir pagājis viens lielisks posms spoku vēsturē. Mēs esam daudz ko jaunu iemācījušies, ieklausījušies Tavos padomos un realizējuši dzīvē. Tas viss pateicoties tieši Tev! Atceries visus uzlabojumus un ieteikumus, kas tika realizēti spokos? Sākot ar atbildēm uz komentāriem, sekošanu spokiem, jaunām medaļām un citām lieliskām fīčām. Darbs nav apstājies, tāpat kā Rīga nekad netiks pabeigta, arī spoki turpinās savu attīstības spirāli augšup. Šķiram jaunu lappusi.

Pateicoties Tavām aktivitātēm spoki.lv ir kļuvuši par sesto apmeklētāko portālu Latvijā. Es ceru, kad rakstīšu nākamo Pieprasu! rakstu, spoki.lv būs vēl labāks un vēl interesantāks izklaides portāls.

Pateicoties fīčai "populārākie komentāri" būs viegli atrast vislabākās un populārākās idejas spoku uzlabojumiem. Balso par labāko ideju komentāriem, lai tos uzreiz var pamanīt! Nenoslinko, nobalso!

Sveiks! Tu esi aicināts komentāros izteikt savas domas par uzlabojumiem spoki.lv virtuālajā vidē, kā arī aktīvi balsot par citu spoku ieteikumiem. Nobalso par komentāru ar labu priekšlikumu!

Visi ierosinājumi tiks izskatīti un izvērtēti. Labākie no tiem tiks realizēti spoki.lv lapā. Mēs gaidīsim tavus komentārus par lapas funkcionalitāti, dizainu, medaļām, līmeņiem, spējām, izsolēm, čatu un daudzām citām jaunām lietām, kuras varētu realizēt spoki.lv virtuālajā vidē. Tāpat arī gaidīsim arī pilnīgi svaigus un inovatīvus priekšlikumus! Šis raksts kā sadaļa ilglaicīgi atradīsies tava profila kreisajā pusē zem topiem. Paldies Tev!

Lūgums komentāros rakstīt savus ieteikumus un idejas, nevis čatot par visu, kas ienāk prātā.

1237 24 911 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 911

0/2000

Iespēja sava raksta titulbildi, pielāgot vajadzīgam izmēram

5 0 atbildēt

Iespēja ignorēt atsevišķu lietotāju komentārus. Ir daži tādi indivīdi, kas maļ vienu un to pašu vairāku rakstu komentāros, tā, ka sāk kaitināt. Tāpēc gribētu, lai var tādus sev nevēlamus komentētājus "atslēgt".

5 0 atbildēt

Teksta fonts tajās četrās cilnēs augšā - Raksti, Spēles, Divitis un What-Shall-Not-Be-Named - ir neglīts.

Salabojiet.

5 0 atbildēt

Cik es saprotu tā sekošana citiem spokiem īsti neko nedod, tapēc mna ir ieteikums ok ok PIEPRASĪJUMS :D lai pie autora rakstiem kuriem es sekoju butu pardīts vārds sekoju, un ja tomēr negribi viņam sekotu uzspied uz uzraksta pie nosaukuma un pārtrauc sekošanu. :)

7 2 atbildēt

Turpināt memes smaidiņus-Challenge accepted,Yao ming-pff,Oh god,why?;Poker face;

5 0 atbildēt

Kā būtu, ja pie rakstiem kādā stūrīti ievietotu lodziņu, lai var redzēt, kurš ir to rakstu apstiprinājis? emotion

7 2 atbildēt

Pieprasu redzēt, ka mans avatars ir nomainījies, jo vismaz pagaidām es to neredzu jau 2 nedēļas. Samaksāju cepumus, bet nekā. Cik es zinu, ka tā ir daudziem- nopērc un varbūt pēc mēneša redzēsi, ka ir nomainījies.

5 0 atbildēt

Vecākos rakstos nav pogas tālāk>>,komentos raksta cik 'forša 22. bilde,cik apbrīnojams 12.fakts,bet es viņus nevaru redzēt,lūdzu salabojat

5 0 atbildēt

Vēl lieta kas būtu baigi laba- redzēt pie profila karodziņu kādā krāsā (piemēram, dzeltenā vai zaļā), ja ir atbildēts uz tavu komentāru lietotāja galerijā. Tiešām forša fīča būtu, nebaidītu vairs cilvēkus bieži skatoties profilu- vai nav atbildējis.

5 0 atbildēt

Liels lūgums pievienot vairāk opcijas teksta veidošanā, kā izmantot kodu lai varētu ielikt tekstus citās sadaļās kā piemēram "spoiler" vai "pictures" nezinu, neesu baigi ilgs spoku lietotājs bet ceru, ka šis tiks pievienots!

5 0 atbildēt

Vajadzētu ieviest kaut kādu bilžu kvalitātes sistēmu. Jo nu jau pārāk bieži cilvēki ieliek superorgu, bet bilžu kvalitāte vienkāŗši drausmīga. Piemēram TE. Daudzi jau nīd ka piesienos, bet nevajag sabojāt spokus.

5 0 atbildēt

Sadaļā "Čats" Vajadzētu ieviest dežurantus,jo dažiem patīk reklamēt sev izdevīgas lietas,mājaslapas

vai arī vienkārši biedē pārejos cilvēkus.

Kā sodu varētu liegt pieeju čatam, sākot no dažām minūtēm līdz pat dienai.

5 0 atbildēt

Vajadzētu izdarīt tā. 

Ja man ir 200k cepumi un man ir ''Izsoļu karalis'' tad būtu labi, ja man izsolē skaitītos, kā 400k nevis 200, jo savādāk tā spēja nav īpaši precīza. Ja es gribu iztērēt visus savus 200k es varu solīt tikai līdz tam laikam, kad man atņemās 100k. 

5 0 atbildēt

Pārsaucam spoki.lv par fakti.lv? Saprotu ka auditorija pati sabalso par tiem rakstiem, bet tas vairs nav izturams. Lūk šī vakara labāko rakstu pirmā lapa, kura +/- tā izskatās katru vakaru. http://fv2.failiem.lv/down.php?i=kfgrekb&view

Vēl tas, ka tajos ''popno'' rakstos ir atrodamas erotiska satura bildes, kuras redzamas arī titulbildē.

5 0 atbildēt

Nebutu izdevigak maksas pakalpojumus piedavat iegadaties ar Paypal? vnk domajams ka ir ari tadi kas dzivo arzemes un ienak spokos, piemeram kaa Es, lai man ari nav vajadzigas tas maksas opcijas, bet gribetos shad tad ari intereses pec izmantot, vai vnk to maksas pakalpojumu izmantot kaa atbalstu spokiem.

5 0 atbildēt

Varētu sataisīt tā, lai var kādu savu vēstuli izcelt(velviena sadaļa profilā ar īpašajām vēstulēm, kuras varētu atzīmēt, kā svarīgās vēstules.)

5 0 atbildēt

Ieviest biržā cepumu aptuveno vērtību. Līdzīgi kā valūtām, citādi tās cenas viņiem ir nesaprotamas un nevar saprast, kurš ir izdevīgs piedāvājums, kurš nē. Būtu noteikta aptuvena vērtība (kura varētu mainīites), tad būtu viss čotka.

6 1 atbildēt

Atkārtošos vēlreiz. Rakstot orģinālrakstu vai superorģinālrakstu ir ļoti svarīgi zināt cik ir vārdu, bet lai to zinātu vai nu mums ir jāmet kādā adresē, kas uzrāda vārdu skaitu vai arī jāmet worda dokumentā kā to daru es! Tātad uzskatu, ka ir vajadzīga logs, kaut kur apakšā vai sānos, kas apkopo vārdus par visiem pievienotajiem logiem (Bildes ar tekstiem). Tādējādi tas daudz atvieglinātu visu procesu rakstīt orģinālrakstus. Ceru, ka tāds tiks ieviests emotion

5 0 atbildēt

Būtu ideāli ja izveidotu spokiem.lv android un iphone aplikaciju

6 1 atbildēt

Vajdzētu tā, ka pie jaunajiem rakstiem nav paceltie raksti, vajadzētu atsevišķu rakstu sadaļu "paceltie". Domāju, daudzi man par šo piekrīt.

5 0 atbildēt
« 11  12  13  14  15 »