local-stats-pixel fb-conv-api

Bryce Bunbury pārsteidz ar savu pirmo mūzikas projektu ''Energies''1

Mēs šeit vienmēr esam, lai cilvēkus iepazīstinātu ar jaunu un lielisku mūziku. Tieši tāpēc šeit atrodamies arī šoreiz, jo internetu ir pārņēmis jauns mūziķis - Bryce Bunbury.

Bryce Bunbury 13.novembrī nāca klajā ar projektu ''Energies'', kas sastāv no veselām 11 dziesmām. Projekta nosaukumam galā ir ''Vol. 1'', kas nozīmē, ka projektam noteikti gaidāms arī turpinājums.

Mūziķa karjera ir vien pašā sākumā un viņu noteikti gaida lieli panākumi. Viņa mūzika ir profesionāli apstrādāta un talants ir ausīm dzirdams. Lai gan dziesmas nav īpaši garas, tās ir aizraujošas un mūziķim sanāk atrast pareizo tehniku kā piesaistīt jaunus klausītājus.

Albumam ir interesants dziesmu saraksts nosaukumu ziņā. Tas sastāv no dziesmām ''Hey'', ''Forest Green'', ''Top Floor'', ''GO!'', ''7th Ave Walk'', ''Dance More'', ''Blue Eyez Hit Different'', ''Track 8'', ''Heavenz Gatez'', ''Thank You'' un ''Bye''. 11 dziesmas, kuru kopējais garums ir vien nedaudz vairāk kā 18 minūtes. Grūti traktēt - vai nu EP vai albums.

Lai vai kā - tas ir kaut kas jauns un nedzirdēts - pavisam noteikti! Domājams, ka mūziķis var paveikt lielas lietas, ja savas kārtis spēs izspēlēt pareizi. Atgādinām, ka viņa mūzika ir pieejama visās digitālajās mūzikas strīmošanas platformās.

Piedāvājam noklausīties Bryce Bunbury dziesmu ''HEY'' no albuma ''Energies, Vol. 1'', kas iznāca vien vakar. Saite uz dziesmu ir atrodama zemāk - raksta avotā. Aicinām arī sekot mūziķim sociālajos tīklos, lai uzzinātu vairāk par viņa gaitām mūzikā.

12 4 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

👍

0 0 atbildēt