local-stats-pixel fb-conv-api

Sam Jay pārsteidz ar dziesmu "Better" un unikālu mūzikas video2

Pērnā gada 22. martā ar svaigu skaņdarbu mūzikas industriju priecēja mākslinieks Sam Jay. Viņš kopā ar vēl trim citiem mūziķiem izlaida dziesmu, kuras nosaukums ir "Better". Muzikālo darbu vari atrast kā "Spotify" un "YouTube", tā arī visās pārējās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Sam Jay ir amerikāņu mākslinieks, kurš nāk no Denveras. Viņa repertuārā ir jau trīs publicēti albumi, kā arī vairāki singli. Viņa pirmā oficiālā dziesma iznāca pirms vairāk kā pieciem gadiem - 2018. gada 5. jūlijā, kad mūzikā viņš debitēja ar solo darbu "Flourish". Savas mūzikas karjeras laikā jau paguvis dalīt kopīgi skatuvi ar tādiem māksliniekiem kā Freddie Gibbs, Pigeon John un citiem. Lai gan viņa fanu bāze vēl nav tā milzīgākā, talantīgais Sam Jay ir ar pieredzi un turpina ceļu pretī mūzikas topu virsotnēm. Viņš aktīvi strādā pie savas daiļrades un gatavo saviem faniem jau nākamos projektus, kuri varētu tikt publicēti jau drīzumā.

Dziesmas "Better" garums ir nepilnas četras minūtes. Tas gan ir saprotami, jo Sam Jay skaņdarbu papildina arī viesmākslinieki Voco Choir, Triiip un Renaissance Mic. Dziesma ir ar "popīgu" piesitienu. Tā ir ļoti pozitīva, motivējoša un skanīga, kas ļaus katram ritma cienītājam izbaudīt dziesmu uz visiem simts procentiem. Lielu daļu no dziesmas aizņem arī hip-hops, tāpēc var droši teikt, ka šī dziesma ir žanriem un stiliem bagāta.

Tieši "Better" ir līdz šim populārākā Sam Jay dziesma. "Spotify" platformā skaņdarbam ir jau vairāk kā 187 tūkstoši klausījumu. "YouTube" platformā ir publicēts arī dziesmas oficiālais videoklips, kurš ir skatīts nedaudz vairāk kā četrus tūkstošus reižu. Piedāvājam ievērtēt gan dziesmu, gan tās klipu. Lai labi skan!

Aicinām arī atbalstīt mūziķi un viņa daiļradi, sekojot tā sociālo tīklu kontiem. Teju visās platformās viņu var atrast, ja ieraksta viņa skatuves vārdu. Atsauces jeb avota vietā arī saite uz viņa Instagram kontu, lai atvieglotu procesu. Pieseko un atbalsti!

Uzslēdz skaļāk un izbaudi mūziku. Varbūt iepatiksies un kļūsi par Sam Jay fanu!

16 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👌

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt