local-stats-pixel fb-conv-api

Darlintino un Mannie Akumba pārsteidz ar kopdarbu ''The Wire''0

Pērnā gada 18. augustā ar skaņdarbu ''The Wire'' klajā nākuši ārzemju mūziķi Darlintino un Mannie Akumba. Enerģiskā dueta skaņdarbs ieguvis plašu atpazīstamību klausītāju vidū un turpina demonstrēt cienījamu statistiku. Skaņdarbs pieejams ''YouTube'', ''Spotify'' un arī visās pārējās vadošajās mūzikas straumēšanas platformās.

''The Wire'' ātri vien kļuva par Darlintino populārāko skaņdarbu. Ja ''YouTube'' platformā tai ir vien pāris tūkstoši klausījumu, tad ''Spotify'' tā tuvas 420 tūkstošu atzīmei. Jāpiemin, ka dziesmai vietnē ''YouTube'' nozīmēts arī sekundārais dziesmas nosaukums - ''Survivor's Guilt''.

Darlintino ir talantīgs Lo-Fi, RnB, hip-hopa un alternatīvo žanru izpildītājs no Nigērijas. Gan ''Spotify'', gan ''Instagram'' viņam ir vairāk kā divi tūkstoši sekotāju. Viņš ar savu mūziku cenšas iedvesmot ik vienu klausītāju. Mūzika priekš viņa ir bijis izteiksmes līdzeklis jau no bērnības, kad caur to viņš tēlaini centās izteikt stāstus no dzīves.

Galvenie Darlintino elki mūzikas scēnā ir Drake, The Weeknd, 6LACK, Jay-Z, J. Cole un Khalid. Tādu gan ir daudz, jo mūziķis iedvesmojas no visas pasaules. Mūzikas industrijā viņš oficiāli debitēja 2019. gadā, kad izlaida savu pirmo dziesmu ''I'll Be'', kurā dalību ņēma arī viesmāksliniece AXYL. Patlaban mūziķa daiļrade sastāv no četriem skaņdarbiem.

Aicinām ievērtēt Darlintino dziesmu ''The Wire'', kurā dalību ņem arī Mannie Akumba. Atgādinam arī, ka Darlintino ir iespējams vienkārši atrast sociālajos tīklos. Pieseko viņam un uzzini par viņa mūzikas aktualitātēm pirmais!

Uzslēdz skaļāk un izbaudi! Lai labi skan dziesmas ''The Wire'' oficiālā ''YouTube'' versija!

10 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000