Baklažāni Ēģiptiešu gaumē video recepte
Baklažānus nomazgā,sagriež gareniski uz pusēm,mīkstumu atdala no miziņas.Sīpolu sagriež, apcep eļļā.Ķiploku un sīki sagrieztu burkānu,vārītu seleriju sakni,izņemtu baklažāna mīkstumu, un sīpolu,pievieno sāli,piparus sajauc.Ar dārzeņu masu pilda baklažāna pusītes,virsū liek tomātu šķēles ,pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem. Veidni ieziež...Baklažāni Ēģiptiešu gaumē video recepte
Baklažānus nomazgā,sagriež gareniski uz pusēm,mīkstumu...
Reklāma
Reklāma
Reklāma
Laikam jau smieklīgi, bet nu EzziiC, klausoties jauno SANTANAs albūmu, ir konkrēti pavilcies uz itāļu ņammām :D Rindā vēl drūzmējas vismaz trīs. Nemaz nav iespējams aptvert, kad tam visam varētu pienākt laiks...
Pat nezinu, kas īsti nostradāja, lai tādā karstumā sāktu gatavot sacepumu. Nu bet nostradāja. Laikam jau tomēr muzons... Varbūt arī produkti, kurus noteikti bija jāizlieto, jo citādi...Laikam jau smieklīgi, bet nu EzziiC, klausoties jauno SANTANAs albūmu, ir konkrēti pavilcies uz itāļu ņammām :D Rindā...
Sveiki, draugi! Diemžēl kādu laiku neesmu neko rakstījis, bet nu saņēmos un pastāstīšu kā pagatavot vienkāršas un gardas brokastis.
Sastāvdaļas:
2 glāze miltu,
cepamais pulveris,
sāls,
cukurs,
2 olas olas,
1 glāze piena,
sviests,
1 glāze melleņu.
Sveiki, draugi! Diemžēl kādu laiku neesmu neko rakstījis, bet nu saņēmos un pastāstīšu kā pagatavot...
Reklāma
Mēdz teikt, ka jebkuru labu ēdienu var sabojāt, bet sliktu atkal uzlabot. Jautājums ir tikai par to, kā lai ēdājs zina, vai viņa maltīte tajā brīdī skaitās laba vai slikta? Turklāt vēl tad, ja ēdiens tiek baudīts pirmo reizi. Savu maltīti es arī gatavoju un baudīju pirmo reizi. Vai man garšoja es to joprojām nesaprotu, bet es zinu, ka nākamajā reizē man noteikti sanāks garšīgāk. :)...Mēdz teikt, ka jebkuru labu ēdienu var sabojāt, bet sliktu atkal uzlabot. Jautājums ir tikai par to, kā lai ēdājs zina,...
Reklāma
Cciv!
Pat nespēju atcerēties, no kura laika krāsu - balts, sarkans, zaļš - salikums manī rada nepārvaramas laimes un perfektuma sajūtu...
Nereāli vienkārši un garšīgi ir sagriezt mocarellu, tomātus, sakārtot šķēlītes pamīšus, pārkaisīt ar pipariem, uzslacīt citroneļļas sajaukumu un izrotāt ar bazilika lapiņām.
Bet nu EziiC nav EziiC, ja...Cciv!
Pat nespēju atcerēties, no kura laika krāsu - balts, sarkans, zaļš - salikums manī rada...
Reklāma
Laa, la laa... ohhh, EzzIIC pavilcies :D
Nu nez, nu nez, mani uz Krētu nepavisam nevelk, jo tur karstums mīt
Bet nu tomēr esu nobriedis jumsīm vienu super gardēžu recepti ozvuchitj :P
Šī recepte ir praktiski viegli pagatavojama, bet vēlams stingri ievērot proporcijas, jo savādāk sanāks pilnīgi cita garšas nianse. Man sanāca perfekti, garšas buķete bija...Laa, la laa... ohhh, EzzIIC pavilcies :D
Nu nez, nu nez, mani uz Krētu nepavisam nevelk, jo tur karstums mīt
...