21.Tad paceļam gaisā augšiņu un pīnītes galiņus aptinam apkārt un mums iznāk kaut kas šāds.
22.Apsmērējam bulkas un šaujam krāsnī 180 grādos aptuveni uz 20 min.
21.Tad paceļam gaisā augšiņu un pīnītes galiņus aptinam apkārt un mums iznāk kaut kas šāds.
22.Apsmērējam bulkas un šaujam krāsnī 180 grādos aptuveni uz 20 min.
23.Musu modeļi ir jau ieguvuši iedegumu .
24.Te jau modeļu iznāciens uz mēles .
25.Bulkas arī ir nosauļojušās un gozējas.Paldies par skatīšanos ceru ka nevienu nesakārdināju,bet ja tomēr tad cepjat un lai jums izdodas!!!
Daudz aatraak un ekonomiskaak iet, ja miiklu izrulle taisnstuurii un sagriezj kvadraatinjos. Tad zibeniigi saliek uz visiem galjiiti un uzrullee fiksi piiraadzinjus. Kaneeljmaiziiteem miiklu sadala bumbinjaas uz plaats, ljauj uzruugt, tad iespiezj ar pirkstiem viduci, sakraamee tur sviestinju, paarsmeeree ar olu un uzber pa virsu cukura-kaneelja maisiijumu. Veiksmi Jaunajaa gadaa :)))
Skaisti pīrādziņi. Katram jau savas cepšanas metodes, es taisu līdzīgi, bet ar dažiem knifiņiem. Kanēļmaizītes gan pavisam savādāk - izrullēju mīklu taisnstūrī, pārsmērēju ar mīkstu sviestu, pāri pārberu labi daudz cukura un kanēļa, reizēm arī vaniļas cukuru, tad to visu satinu rullī, un ar asu miltainu nazi sagriežu tik lielās bulciņās cik gribās. Cepoties vienmēr iztek nedaudz karameles, bet, ja laicīgi izņem no cepešplīts, kamēr karamele nav sadegusi, var ar karoti to iztecējušo karameli no cepampapīra fiksi uzķeksēt uz bulciņām. Vienkārši fantastika