11.Pārliekam pāri mīklu.
12.Šajā vietā būs nepieciešams kaut kas ar ko nokļeksēt to pīrāgu nost no mīklas manā gadījumā glāze.
11.Pārliekam pāri mīklu.
12.Šajā vietā būs nepieciešams kaut kas ar ko nokļeksēt to pīrāgu nost no mīklas manā gadījumā glāze.
13.Izveidojam pīrāgiem ideālās formas.
14.Nu te mūsu modeļi rindā stāv apsmērēti ar olu un tad mēs viņus 180grādos laižam pasauļoties aptuveni uz 20min.
15.Tad kamēr pīrāgi sauļojas izrulējam mīklu lai taisītu bulkas.
16.Uzsmērējam margarīnu un sajaucam kanēli ar cukuru un uzberam to virsū uz apsmērētās mīklas.
17.Sagriežam mīklu 5 cm resnās strēmelēs.
18.Strēmeles sagriežam mazākās daļās.
19.Tad kad tas ir izdarīts sagriežam šādi.
20.Tad malējos pārliekam pāri vidējam.
Daudz aatraak un ekonomiskaak iet, ja miiklu izrulle taisnstuurii un sagriezj kvadraatinjos. Tad zibeniigi saliek uz visiem galjiiti un uzrullee fiksi piiraadzinjus. Kaneeljmaiziiteem miiklu sadala bumbinjaas uz plaats, ljauj uzruugt, tad iespiezj ar pirkstiem viduci, sakraamee tur sviestinju, paarsmeeree ar olu un uzber pa virsu cukura-kaneelja maisiijumu. Veiksmi Jaunajaa gadaa :)))
Skaisti pīrādziņi. Katram jau savas cepšanas metodes, es taisu līdzīgi, bet ar dažiem knifiņiem. Kanēļmaizītes gan pavisam savādāk - izrullēju mīklu taisnstūrī, pārsmērēju ar mīkstu sviestu, pāri pārberu labi daudz cukura un kanēļa, reizēm arī vaniļas cukuru, tad to visu satinu rullī, un ar asu miltainu nazi sagriežu tik lielās bulciņās cik gribās. Cepoties vienmēr iztek nedaudz karameles, bet, ja laicīgi izņem no cepešplīts, kamēr karamele nav sadegusi, var ar karoti to iztecējušo karameli no cepampapīra fiksi uzķeksēt uz bulciņām. Vienkārši fantastika