local-stats-pixel

Svētku galdam!!!9

200 3

Tātad šodien es izcepu kanēļa bulciņas un speķa pīrādziņus no vienas mīklas!!!

Nepieciešamais!!

Mīklai;

*200ml piena

*500gr miltu

*20 gr sviesta

*11gr rauga

*2olas

*20 gr cukura

*sķipsniņa sāls

Pīrāgiem;

*200gr žāvētas gaļas

*1 vidējs sīpols

*garšvielas -sāls,pipari,pēc paša izvēles.

Bulciņām;

*kanēlis 20 gr

*cukurs aptuveni 60gr

*margarīns mīklas iesmērēšanai 50gr

Papildlīdzekļi;

*olas 2 pīrāgu un bulku apsmērēšanai pirms cepšanas lai viņi iegūtu seksīgi brūno iedegumu

*olīveļļa lai apsmērēto rokas un tās neliptu klāt mīklai.

Nu labu gatavošanu un skatīšanos!!!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
200 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

emotion 

6 0 atbildēt

Un kā vēl sakārdināji ! ;)))   Laimīgu Jauno gadu !  emotion

6 0 atbildēt

Daudz aatraak un ekonomiskaak iet, ja miiklu izrulle taisnstuurii un sagriezj kvadraatinjos. Tad zibeniigi saliek uz visiem galjiiti un uzrullee fiksi piiraadzinjus. Kaneeljmaiziiteem miiklu sadala bumbinjaas uz plaats, ljauj uzruugt, tad iespiezj ar pirkstiem viduci, sakraamee tur sviestinju, paarsmeeree ar olu un uzber pa virsu cukura-kaneelja maisiijumu. Veiksmi Jaunajaa gadaa :)))

5 0 atbildēt

Skaisti pīrādziņi. Katram jau savas cepšanas metodes, es taisu līdzīgi, bet ar dažiem knifiņiem. Kanēļmaizītes gan pavisam savādāk - izrullēju mīklu taisnstūrī, pārsmērēju ar mīkstu sviestu, pāri pārberu labi daudz cukura un kanēļa, reizēm arī vaniļas cukuru, tad to visu satinu rullī, un ar asu miltainu nazi sagriežu tik lielās bulciņās cik gribās. Cepoties vienmēr iztek nedaudz karameles, bet, ja laicīgi izņem no cepešplīts, kamēr karamele nav sadegusi, var ar karoti to iztecējušo karameli no cepampapīra fiksi uzķeksēt uz bulciņām. Vienkārši fantastika emotion

3 0 atbildēt

eju ciemos pi Tevisemotion

2 0 atbildēt

Par pīrādziņiem nevar nekas labāks būt.

1 0 atbildēt

Ņam Ņam! 

2 2 atbildēt

Smalki, zināmi un garšīgi... emotion

0 0 atbildēt