local-stats-pixel fb-conv-api

Sīpolklopsis8

Sastāvdaļas:
Liellopa gaļa (mīkstums) 400-500 g
Skābais krējums 4 ēdamkarotes
Buljons vai ūdens 200 ml
Sīpols 1 gab
Milti 1 ēdamkarote
Sāls, melnie pipari, eļla

Pagatavošana:
Gaļu sagriež šķēlītes aptuveni 0,5-1 cm biezumā, uzliek plevi un saklapē ar gaļas āmuru, pārkaisa ar sāli, pipariem, tad gaļas šķēles nedaudz apber ar miltiem, cep uz pannas sakarsētā eļlā no abām pusēm. Gaļu liek merču katliņā. Sīpolu sagriž sķelītēs, un arī sacep līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad tos ieliek pie gaļas, pievieno buljonu vai ūdeni, sautē līdz gatavs 50-60 minūtes. Beigās krējumu sajauc ar miltiem, pievieno gaļai, samaisa un vēl sautē 5-10 minūtes.
Lai labi garšo!

46 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Ņam, ņam. emotion emotion emotion

8 0 atbildēt

ehh.. šitais izrādās tā saucās..

4 0 atbildēt

👌

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Vienkārši un garšīgi..

2 0 atbildēt

Super-puper manta.🤗 Tik sen nav ēsts😔

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt