Visērtāk to darīt ar rokām. Neaizmirstam nomazgāt rokas! :) Es lieku ar nelielu kaudzīti, jo šī gaļiņa, tā pat kā tas notiek ar kotletēm, nedaudz sarausies.
Pildīto papriku liek uz "mērces masas" traukā.
Visērtāk to darīt ar rokām. Neaizmirstam nomazgāt rokas! :) Es lieku ar nelielu kaudzīti, jo šī gaļiņa, tā pat kā tas notiek ar kotletēm, nedaudz sarausies.
Pildīto papriku liek uz "mērces masas" traukā.
Pa virsu paprikai liek otro puses "mērces masas" un pilda trauku ar ūdeni. Būtu vēlams tā, lai visas paprikas apsedz ar ūdeni. man diemžēl pāris paprikas izcēlās savā izmērā, tāpēctām ūdens netikapietiekamā daudzumā, bet būs gardi tik un tā. :)
Taisam ciet vāku un liekam krāsnī. Lieku uz 200 grādiem pēc Celsija uz vienu stundu. Pēc kādām 45-50 minūtēm varat sāk bakstīt un pārbaudīt, vaijau nav gatavs, jo, kā jau minēju iepriekšējā receptes rakstā, krāsnis ir dažādas, un dīvainā kārtā ne visās krāsnīs 200 grādi ir vieni un tie paši.
Labu apetīti! :)
P.S. Reāli jau var taisīt vnk paprikas bez tās mērces, gaumes jautājums. :)
Foršs raksts Bet man sagribējās paēst tagad Varbūt ir iespēja uztaisīt rakstu par saldiem , burkās samarinētiem ķirbīšiem vai kabačiem?
Izkatās jau ļoti labi! Man tikai nav tādas krāsns kur var regulēt grādus un laiku. Man vecā malkas plīts.
ir doma uztaisīt,bet tikai ar cūķgaļu,jo nav tik saus un bez jebkādiem rīsiem,neciešu tos un neēdu,jo nevaru no tiem paēst.
Galvenais ir neņemt zaļo papriku šai receptei. Vienreiz pamēģināju un nožēloju...tādi rūgteni. Bet citu krāsu paprikas ļoti labi der.
Kaa var izveeleeties k-ko tik nelietojamu kaa dotos maltaas masas izstraadaajumus???
izskatās baigi labi, bet droši vien diezgan pacietību un laiku aizņem šī garduma pagatavošana