Visērtāk to darīt ar rokām. Neaizmirstam nomazgāt rokas! :) Es lieku ar nelielu kaudzīti, jo šī gaļiņa, tā pat kā tas notiek ar kotletēm, nedaudz sarausies.
Pildīto papriku liek uz "mērces masas" traukā.
Visērtāk to darīt ar rokām. Neaizmirstam nomazgāt rokas! :) Es lieku ar nelielu kaudzīti, jo šī gaļiņa, tā pat kā tas notiek ar kotletēm, nedaudz sarausies.
Pildīto papriku liek uz "mērces masas" traukā.
Pa virsu paprikai liek otro puses "mērces masas" un pilda trauku ar ūdeni. Būtu vēlams tā, lai visas paprikas apsedz ar ūdeni. man diemžēl pāris paprikas izcēlās savā izmērā, tāpēctām ūdens netikapietiekamā daudzumā, bet būs gardi tik un tā. :)
Taisam ciet vāku un liekam krāsnī. Lieku uz 200 grādiem pēc Celsija uz vienu stundu. Pēc kādām 45-50 minūtēm varat sāk bakstīt un pārbaudīt, vaijau nav gatavs, jo, kā jau minēju iepriekšējā receptes rakstā, krāsnis ir dažādas, un dīvainā kārtā ne visās krāsnīs 200 grādi ir vieni un tie paši.
Labu apetīti! :)
P.S. Reāli jau var taisīt vnk paprikas bez tās mērces, gaumes jautājums. :)
negaršo man tie rīsi un nekur tos klāt nelieku pat krabju salātus taisu bez,jo tie nomāc visu garšu,šeit ir tas pats..