Sagriež sīpoliņu.
Sagriež ķiplociņus.
Sarīvē un rīves burkāniņus.
Pannā apcep sīpoliņus, pieber ķiplociņus un apcep abus kopā.
Tad pieber klāt tomātu un burkānus, samaisa un apcep. Var pievienot nedaudz ūdeni, pasutinot.
Gatavajai masai pieber klāt garšvielas (es liku piprus un sāli).
Vēl pievienoju mājās gatavotu vienu tējkaroti aģikas un samaisīju. Tas nav obligāti, man vienkārsi bija.
Kad "mērces masa" gatava, tā jāliek ir gala traukā, kurā tiks gatavotas paprikas.
Es sadalīju pagatavoto "mērces masu" divās daļās. Pusi lieku apakšā un otru pusi likšu uz paprikas.
Tālāk notiek paprikas pildīšana.
Foršs raksts Bet man sagribējās paēst tagad Varbūt ir iespēja uztaisīt rakstu par saldiem , burkās samarinētiem ķirbīšiem vai kabačiem?
Izkatās jau ļoti labi! Man tikai nav tādas krāsns kur var regulēt grādus un laiku. Man vecā malkas plīts.
ir doma uztaisīt,bet tikai ar cūķgaļu,jo nav tik saus un bez jebkādiem rīsiem,neciešu tos un neēdu,jo nevaru no tiem paēst.
Galvenais ir neņemt zaļo papriku šai receptei. Vienreiz pamēģināju un nožēloju...tādi rūgteni. Bet citu krāsu paprikas ļoti labi der.
Kaa var izveeleeties k-ko tik nelietojamu kaa dotos maltaas masas izstraadaajumus???
izskatās baigi labi, bet droši vien diezgan pacietību un laiku aizņem šī garduma pagatavošana