local-stats-pixel

Pildītā paprika46

Kaut arī rudenīgais laiks pamazām zūd līdz ar lapām kokos un mīnusiem skaistās dienās, tomēr tēma par dārzeņiem joprojām paliek aktuāla. Došu jums nelielu ieskatu, kā no visādiem dārzenīšiem un gaļiņas pagatavot gardas vakariņas sev un savai ģimenei/ draugiem/ paziņām/ kolēģiem vai kaut vai sev pašam.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
556 3 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 46

0/2000

Neesmu speciālists, bet sakārdināji kapitāli, mazmeitiņ !  emotion  emotion

13 0 atbildēt
Es papriku sutināju katliņā ar tomātu mērci un skābo krējumu. Gardi sanāca. Un cepeškrāsni nevajadzēja.emotion
8 0 atbildēt

Mmmm ...Izskatās tik gardi!! emotion emotion

6 0 atbildēt
Patikami,ka kads ieliek ari sada tipa ediena savu interpretaciju :-) es laikamari busu ta,kura ieteiks ar grikiem pameginat, bet laikam tapec,ka es loti labprat grikus edu:-) Un dikti patik,ka ieliec pildijuma ari darzenus. Bus janomegina, darzenus es tik baklazanos klat lieku :-)
5 0 atbildēt

Foršs raksts emotion Bet man sagribējās paēst tagad emotion Varbūt ir iespēja uztaisīt rakstu par saldiem , burkās samarinētiem ķirbīšiem vai kabačiem?

6 1 atbildēt

Izkatās jau ļoti labi! Man tikai nav tādas krāsns kur var regulēt grādus un laiku. Man vecā malkas plīts. 

4 0 atbildēt

NOMNOMNOM!

3 0 atbildēt

Izkatās jau perfekti un noteikti garšo arī tā pat. emotion

3 0 atbildēt

ir doma uztaisīt,bet tikai ar cūķgaļu,jo nav tik saus un bez jebkādiem rīsiem,neciešu tos un neēdu,jo nevaru no tiem paēst.

3 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Garšīgi! emotion

2 0 atbildēt

Super, plusiņś nopelnīts!!!

1 0 atbildēt

Galvenais ir neņemt zaļo papriku šai receptei. Vienreiz pamēģināju un nožēloju...tādi rūgteni. Bet citu krāsu paprikas ļoti labi der.

1 0 atbildēt

Man arī būs? emotion emotion

1 0 atbildēt

Tu tagad šitā katru svētdienas vakaru!? emotion

1 0 atbildēt
fuj.
0 0 atbildēt

Kaa var izveeleeties k-ko tik nelietojamu kaa dotos maltaas masas izstraadaajumus??? emotion

1 1 atbildēt

izskatās baigi labi, bet droši vien diezgan pacietību un laiku aizņem šī garduma pagatavošana emotion

0 0 atbildēt

Tik skaisti emotion

0 0 atbildēt