Pārbaudīta sāldas desas recepte, vienmēr sanāk!
Sastāvdaļas:
Cepumi Selga 360 g (2 paciņas)
Sviests 160g (1 paciņa)
Kakao 4 ēdamk.
Marmelāde 200 g
Iebiezināts piens 360 g
Sāls 1/4 tējkarotes
Pagatavošana:
Sviestu liek katliņā izkausē, pa to laiku rupji sagriež marmelādi un rupji sasmalcina cepumus (pusi rupji sasmalcina un pusi sīki. Kad sviests ir izkusis pievieno kakao, sāli, iebiezināto pienu un visu rūpīgi samaisa. Katliņu noņem no uguns. Tad bļodā ber sasmalcinātus cepumus, marmerlādi, pievieno kakao masu vienmērīgi iemaisa. Gatavu masu liek pārtikas plēvē, vai cepamā papīrā no masas izveido desai līdzīgu formu un liek ledusskapī sastingt vismaz 4-6 stundas, vēl labāk saldetavā 2 stundas. Pirms pasniegšanas saldo desu parkaisa ar pūdercukuru, sagriež gredzenos, kuru biezums ir 1-1,5 cm.
Lai labi garšo!