klājam gaļu
sieru, ņemam vērā, ka siers kusīs, tāpēc neliekam pa visu gaļu
klājam gaļu
sieru, ņemam vērā, ka siers kusīs, tāpēc neliekam pa visu gaļu
liekam plāksnes
un tā vairākas reizes
liekam cepties.(nu, jā, katru makaronu kārtu apsmērējam ar buljonu, ok? )
kad ir jau pacepies un makaroni kļūst nedaudz brūni, uzmetam virsū sieru, kāpēc nevar likt pašā sākumā, jo siers piedektu
nu, nezinu..
noliekam lazanju atpūsties, proti, lai iztek nevajadzīgās taukvielas no gaļas un siera,
es to parasti daru uz dvieļa, un tad var griezt un ņammāt, iekšā. tā kā, es lazanju šorīt negribu un rakstu taisīju tikai dēļ šīs "gudrinieces", šo produktu metīšu ārā, un,varbūt, tāpēc, ka netika ielikta mīlestība, man nepatīk, kā izskatās..
Zināji tādu superīgu ekstru kā iespēju bildes pagriezt normālā stāvoklī ? un vispār šai receptei līdz lazaņai tikpat kā Tev līdz mēnesim.
p,s un ja gatavo normāli, tad makaronus var nevārīt, viņiem mitrumu atdod bešamela baltā mērce un viss pārējais kas tiek pievienots ;) Dodu -4.
Homērs Simsons vnk būtu paņēmis aliņu un piekāsis visu to lazaņas padarīšanu
tava plākšņu vārīšanas metode ir interesanta nekad tā nēsmu darijis lieku pa taisno virsū tāpat pēctam mīkstas..
Izskatās baigi garšīgi!! Un priecē pēdējajā laikā spokos parādās daudz vairāk un biežāk labu recepšu!
Un plus no manis!!
Uz katras firmas lazanju plāksnītēm ir rakstīts viņas ir jāvāra vai ne.
Es arī nekad neesmu vārījusi plāksnes. Reāli tās mērcītes ko jāklāj virsū arī dod to suligumu, kā rezultātā plāksnes paliek gatavas.
Tu laikam neesi neko labu ēdis, ja šitā slavē veikala mēslojumus. Un eļļa tik pat kā neko nedod vārot makaronus un it sevišķi šitādas plāksnes, jo tā visa peld pa virsu. Nevajag pārvārīt un pēc nokāšanas pievieno eļļu, vai labāk īstu sviestu (veikalā nekad nenopirksi) tad arī viss būs labi.