local-stats-pixel

Labāka lazanja...46

149 27

Tātad, tā kā mani nokaitināja vienas meitenes lazanja, kur autore apgalvo, ka plāksnes nevajag vārīt.... un ja vāra, tad noteikti nekopā, jo tās var salipt.... Es dusmās aizskrēju uz virtuvi un no produktiem, kas bija ledusskapī (Ne pārāk daudzi un forši), uzgatavoju lazanju, kas ir gandrīz gatava saukties par lazanju un noteikti labāka...

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
149 27 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 46

0/2000

Zināji tādu superīgu ekstru kā iespēju bildes pagriezt normālā stāvoklī ? un vispār šai receptei līdz lazaņai tikpat kā Tev līdz mēnesim.

 

p,s un ja gatavo normāli, tad makaronus var nevārīt, viņiem mitrumu atdod bešamela baltā mērce un viss pārējais kas tiek pievienots ;) Dodu -4.

28 5 atbildēt

Homērs Simsons vnk būtu paņēmis aliņu un piekāsis visu to lazaņas padarīšanu emotion

7 1 atbildēt

tava plākšņu vārīšanas metode ir interesanta nekad tā nēsmu darijis lieku pa taisno virsū tāpat pēctam mīkstas..

5 0 atbildēt

Izskatās baigi garšīgi!! Un priecē pēdējajā laikā spokos parādās daudz vairāk un biežāk labu recepšu! emotion

Un plus no manis!!

3 1 atbildēt

Es gan labāk apēstu

2 0 atbildēt

Ja tu tiešām viņu  met ārā, tad bomžiem svētki . :D

1 0 atbildēt

No bildēm gandrīz kaklu izmežģīju emotion

1 1 atbildēt

varēji pacensties emotion

0 0 atbildēt

Uz katras firmas lazanju plāksnītēm ir rakstīts viņas ir jāvāra vai ne.

0 0 atbildēt

Es arī nekad neesmu vārījusi plāksnes. Reāli tās mērcītes ko jāklāj virsū arī dod to suligumu,  kā rezultātā plāksnes paliek gatavas.

0 0 atbildēt

pavirši.

0 2 atbildēt

Man tagad kakls sāp no grozīšanās ,lai varētu saprast bildes :D

2 8 atbildēt

Tu laikam neesi neko labu ēdis, ja šitā slavē veikala mēslojumus. emotion Un eļļa tik pat kā neko nedod vārot makaronus un it sevišķi šitādas plāksnes, jo tā visa peld pa virsu.  Nevajag pārvārīt un pēc nokāšanas pievieno eļļu, vai labāk īstu sviestu (veikalā nekad nenopirksi) tad arī viss būs labi.

1 7 atbildēt