sakapājam ķiplokus, jā, joprojām esmu bez maikas, kā jau skaidroju, izlasīju rakstu un skrēju uz virtuvi. ķiplokas nekapājam pārāk smalki, lai viss aromāts un garša nepaliek uz naža,
gaļa...
sakapājam ķiplokus, jā, joprojām esmu bez maikas, kā jau skaidroju, izlasīju rakstu un skrēju uz virtuvi. ķiplokas nekapājam pārāk smalki, lai viss aromāts un garša nepaliek uz naža,
gaļa...
vāram makaronus :D , jā, kopĀ!!!! Šis ir tas iemesls ,kāpēc es cēlos no gultas un skrēju uz virtuvi, jo redziet, autore apgalvoja, ka kopā nedrīkst vārīt, jo tad salīpot... kas,protams, ir pilnīgs, pilnīgs bullšits un pat amatieri pavāri tādas kļūdas nepieļauj, bļāviens, pat mana mamma zin, ka makaronus vārot, kaut vai spageti, pielej pāris pilienus olīveļļas, lai nesalīp kop'.a..
sajaucam ar ķiploku, piekaisam garšvielas
apbrūninam uz karstas pannas
plāksnes pavārītas, nedaudz, līdz kļūst mīkstas...(ne pārāk), proti, lai var pārlocīt, bet saglabā nelielu mugurkaulu. Plāksnes izklāj, lai pažūst.
buljons
klājam plāksnes un iesmērējam ar buljonu
nezinu, kas šī par bildi... ā, kad beidz žāvēt, saliek viņas vienas otrai virsū šādi, lai nesalīp.
fail..
Zināji tādu superīgu ekstru kā iespēju bildes pagriezt normālā stāvoklī ? un vispār šai receptei līdz lazaņai tikpat kā Tev līdz mēnesim.
p,s un ja gatavo normāli, tad makaronus var nevārīt, viņiem mitrumu atdod bešamela baltā mērce un viss pārējais kas tiek pievienots ;) Dodu -4.
Homērs Simsons vnk būtu paņēmis aliņu un piekāsis visu to lazaņas padarīšanu
tava plākšņu vārīšanas metode ir interesanta nekad tā nēsmu darijis lieku pa taisno virsū tāpat pēctam mīkstas..
Izskatās baigi garšīgi!! Un priecē pēdējajā laikā spokos parādās daudz vairāk un biežāk labu recepšu!
Un plus no manis!!
Uz katras firmas lazanju plāksnītēm ir rakstīts viņas ir jāvāra vai ne.
Es arī nekad neesmu vārījusi plāksnes. Reāli tās mērcītes ko jāklāj virsū arī dod to suligumu, kā rezultātā plāksnes paliek gatavas.
Tu laikam neesi neko labu ēdis, ja šitā slavē veikala mēslojumus. Un eļļa tik pat kā neko nedod vārot makaronus un it sevišķi šitādas plāksnes, jo tā visa peld pa virsu. Nevajag pārvārīt un pēc nokāšanas pievieno eļļu, vai labāk īstu sviestu (veikalā nekad nenopirksi) tad arī viss būs labi.