Tagad piekaisam klāt 5 tējkarotes kanēļa, 100g cukura un 25g vaniļas cukuru. Un sākam visu ar rokām maisīt. Kad āboli sāk sulot, tad vajadzētu pārstāt maisīt.
Šādi izskatās viss samaisīts.
Tagad piekaisam klāt 5 tējkarotes kanēļa, 100g cukura un 25g vaniļas cukuru. Un sākam visu ar rokām maisīt. Kad āboli sāk sulot, tad vajadzētu pārstāt maisīt.
Šādi izskatās viss samaisīts.
Ieklājam cepamparīru un apakšu nedaudz noklājam ar miltiem, jo mīkla ir diezan ķepīga. Mīklu apaksās noklāšanai izmantojam apmēram vienu pusi līdz 2/3.
Šādi izskatās izklāta mīkla, lai bērtu klāt pildījumu.
Ieberam mūsu ābolus iekšā
Kad virsma ir arī noklāta ar mīklu, tad sakuļam kādā krūzē olu un paņemam kādu salveti vai ko citu, lai visu virsmu nozieķētu ar sakulto olu. Kad tas viss ir izdarīts, tad liekam krāsnī uz 30-45 min. Man krāsnij ir 4 karstuma līmeņi, es liku uz 3 līmeni. Kapēc es saku līmeņi, ne temperatūtru? Tāpēc, ka man krāsns ir no padomju laikiem.
Un šāds izskatās gala rezultāts. Diezgan garšīgs, arī kad tikko sāc ēst, tā no pildījuma iztek garšīgs sīrupiņš. Labu apetīti. Recepte nav izdomāta, avota pieliks avots no kurienes recepte ņemta, bet es tikai to recepti nedaudz pa savam uzlaboju.