local-stats-pixel fb-conv-api

Ceptas kabaču šķēles mīklā3

Sastāvdaļas:
vidēji liels kabacis 1 gab
milti mīklai
olas 2 gab
ūdens
skābais krējums 1 ēdamkarote
eļla cepšanai
milti panējumam 3 -4 ēdamkarote
Garšvielas: sals, pipari, ķiploks (pēc garšas)

Pagatavošana:
Kabaci sagriez plānās šķēlītēs. Bļodā saber miltus un pieber tiem nedaudz sāli, piparus, kīploku un vel ja vēlies citas garšvielas, apmaisi. Citā bļodā sakul olas un pievieno krējumu, mazliet sāli, pievieno miltus un ūdeni.
Pannu uzkarsē uz nelielas uguns, ielej tajā eļļu. Kabača ripiņu apviļā miltos, tad olās mīklā, kabaču ripiņas cep, lai no katras puses būtu zeltaini brūnas (uz lenas uguns). Gatavus kabačus pasņiedz ar krējumu.

41 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Ņam, ņam. emotion emotion

5 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt