local-stats-pixel fb-conv-api

Motivācija.162

Raksts pacelts.

300 dienas Spokos nav joka lieta, jānosvin vismaz pievienojot kādu rakstiņu. Nekas ievērības cienīgs man nenotiek kas būtu rakstiņa vērts, tādēļ nolēmu nedaudz pastāstīt kā es līdz tam nonācu, savai darbībai autolauciņā. Komentāros ievēroju ka daudzi spoki saka: būtu man tādi apstākļi un instrumenti.... Mūsdienās visas lietas notiek daudz vienkāršāk, vajag tikai gribēšanu un motivāciju, iespēju ir bezgala daudz.

Kad es astoņdesmitajā sāku autiņu ķīlēšanu, tā skaitījās nelegāla darbība un visi amatnieki kas mājās darbojās staigāja zem bargā likuma panta. Instrumenti arī nebija brīvi pieejami un pārsvarā tos nācās iegūt dažādos nelegālos ceļos, vai nu caur blatiem, vai kaut kur caur iestādēm un kolhoziem norakstītiem klāt tikt. Daudzas uzpariktes nācās būvēt arī pašiem.

Reāla interese par tehniku man radās kaut kur desmit gadu vecumā, sešdesmito beigās, septiņdesmito sākumā, velosipēds, mopēdi... tie tika srūvēti un ķīlēti caurām dienām. Ar materiālu gan ir stipri bēdīgi, tanī laikā arī ar fotogrāfēšanu sāku nodarboties tādēļ ir saglabājušās vismaz dažas miglasbildes.

« 1  2  3  4 »
2052 6 162 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 162

0/2000

emotion raksts!!!!

Malacis,kadreiz brauksu ciema pie Tevis savam 300m sparnu parkrasot :)emotion  

5 0 atbildēt

1680 dienas nav joks.

5 0 atbildēt
Vnk monstrs.Respekts.
5 0 atbildēt

Interesanti lasīt. Tiešām pat labāks pa macGaiveru esi

5 0 atbildēt

Kas ir tie "KRĀNI" , kas tos "-" liek ?

5 0 atbildēt

1,3l, bet pareizais, vēl Itāļu motora bloks

Ja nemaldos, tad itāļu Fiati bija ar vārstiem apakšā, kā jau teici, Tev gadījās pareizais motors, tātad viņam arī bija tie vārsti apakšā?

Kādas bija atšķirības, tīri jaudas ziņā, degvielas patēŗiņš, par kuru toreiz neuztraucās. :D

Ļoti ceru, ka neko nejaucu. :D

5 0 atbildēt

Visu cieņu!!! emotion

P.S.

Es gribētu zināt, kuri ir tie idioti, kas šadiem rakstiem ieliek - emotion

5 0 atbildēt
FTP avatarsFTP

Tev vajadzetu gramatu sarakstit par savu dzivesstilu emotion

5 0 atbildēt

Apbrinojami... Tas viss sasniegts tikai ar lielu gribasspēku un apņēmību... VNK apbrīnojams cilvēks, un es nebrīnos ja tavi sapņi ir piepildījušies... Tikai pozitīvi...emotion

5 0 atbildēt

Tev tachu tur gandrīz vai viss ir pashtaisīts.

5 0 atbildēt

Labs raksts :) katru tavu rakstu lasu ar lielu interesi, pats arī cenšos nodarboties ar kautko tamlīdzīgu.:) tikai pagaidām 50cm3 klasē :D

5 0 atbildēt

Cepuri nost, lielum lielais respekts retajam mūsdienu cilvēkam, kuram rokas aug no īstās vietas un joprojām darbojas ar to lietu, kas pašam pie sirds iet!

4 0 atbildēt

Ui,paldies par superlabo rakstiņu! Garšīgā jaunība atnāca,kad mopīšu cilindriņiem lūciņas vīlējām,galviņas sēdinājām un ''minskas'' karbulīšus pielāgojām..Ieliniekiem,protams,pufikam bij jābūt gaisā!emotion emotion emotionEh,tā forši palika no šitā garšīgā teksta!

4 0 atbildēt

Visu cieņu Saša. emotion

4 0 atbildēt

Apsveicu ar to, ka jau 300 dienas spokos ir labākais mehāniķis kāds te jeb kad ir bijis. emotion

4 0 atbildēt

Ļoti aizraujošs raksts!

Un cik pēc raksta varēja spriest, šo darbošanos mācījies no meistariem tajos laikos?

4 0 atbildēt

Bēt mūsdienās ja bērnam ir motorolleris, tad tēvs neļauj aiztikt motoru un tik kladzina ka savos gados ar aizvertam acim vareja izjaukt un salikt. nejau visi pirmaja reize visu zin. Ar laiku. Tapēc man reizēm nepatīk šis pasākums. 

4 0 atbildēt

Nu veciit. Es gar zemi!  Visa taa tehnika... IIpashi sajuusmaa par to pusautomaatu. Es jau 4 gadus kaa prom no Latvijas. Man ir visaadi moderni verkji un instrumenti. Bet ir arii dazhi krievu laiku instrumenti ko izmantoju diezgan aktiivi.

emotion

4 0 atbildēt
Jā,kādreiz bija laiki. Jautrības netrūka,un atjautību arī vajadzēja.emotion
4 0 atbildēt

Laikam jau sākums visiem vienāds, tāpat kā man, puse instrumentu paša projektētiemotion

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »