local-stats-pixel fb-conv-api

Motivācija.162

Raksts pacelts.

300 dienas Spokos nav joka lieta, jānosvin vismaz pievienojot kādu rakstiņu. Nekas ievērības cienīgs man nenotiek kas būtu rakstiņa vērts, tādēļ nolēmu nedaudz pastāstīt kā es līdz tam nonācu, savai darbībai autolauciņā. Komentāros ievēroju ka daudzi spoki saka: būtu man tādi apstākļi un instrumenti.... Mūsdienās visas lietas notiek daudz vienkāršāk, vajag tikai gribēšanu un motivāciju, iespēju ir bezgala daudz.

Kad es astoņdesmitajā sāku autiņu ķīlēšanu, tā skaitījās nelegāla darbība un visi amatnieki kas mājās darbojās staigāja zem bargā likuma panta. Instrumenti arī nebija brīvi pieejami un pārsvarā tos nācās iegūt dažādos nelegālos ceļos, vai nu caur blatiem, vai kaut kur caur iestādēm un kolhoziem norakstītiem klāt tikt. Daudzas uzpariktes nācās būvēt arī pašiem.

Reāla interese par tehniku man radās kaut kur desmit gadu vecumā, sešdesmito beigās, septiņdesmito sākumā, velosipēds, mopēdi... tie tika srūvēti un ķīlēti caurām dienām. Ar materiālu gan ir stipri bēdīgi, tanī laikā arī ar fotogrāfēšanu sāku nodarboties tādēļ ir saglabājušās vismaz dažas miglasbildes.

« 1  2  3  4 »
2052 6 162 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 162

0/2000

Tev Aleksandr, motivācijas bijis vairāk, nekā dažai labai lauku pilsētiņai. Lai tavi sapņi un mērķi piepildās un galvenais veiksmi mīlestībā... + emotion

179 2 atbildēt

Kārtējo reizi pārliecinos ka esi zelta cilvēks:)

Liels liels prieks par teviemotion

53 0 atbildēt

Sen nebiju spokos lasījis rakstu ar tādu interesi emotion

39 0 atbildēt

 

MacGaivers esi bijis emotion baigais malacis
32 0 atbildēt

Lielisks stāsts, prieks lasīt! :) Šo var izmantot kā mācību daudziem jauniešiem, kas domā, ka visu viņiem uz paplātes pienesīs... redz, ka tomēr ir ar savām rokām smagi jāstrādā, lai ko sasniegtu! :)

23 0 atbildēt

Prieks bija lasīt..! Tāda apņēmība. Tikai apsveicami. Pašam oma krievu laikos stradāja daudz ar auto un to skrūvēšanu, daudz ko no viņas ari iemacijos no vecās skolas trikiem. Katrā ziņa cepuri nost.

20 0 atbildēt

cik nav dzirdēts par to, kā puišeļi cīnās ar tehnikām, slīpē gredzenus plānākus pret betona apmalēm utt. bet nu Tava evolūcija tiešām ir grāmatas cienīga! )

18 0 atbildēt

Tā sanāk, es vēl no puķu bēnu laikiem,  vienīgi krievos uz nullīti uzfrizēja :))

13 0 atbildēt

Man raksts ļoti patika emotion

13 0 atbildēt

Paldies ļoti interesants raksts par aizgājušajiem laikiem.

Ps 36. bildē nerāli skaists audi (sarkanais), priekš tiem laikiem tas ir kaut kas prātā neaptverams. Tad vēl ar žiguļiem braukāja, bet te skaties apaļš audi.

Manam paziņam bija Iž plaņeta sport ar mikuni karburatoru, Java tādu varēja ielikt vien uz ātrumu.

10 0 atbildēt

Tieši tā, tur ne ar vienu neauklējās, tur tu pats sev pat vairs nepiederi, vismaz pirmo pus gadu. Diezgan sūrs pasākums tas dienests padomju armijā bija ;)

9 0 atbildēt

Kautkā neticami, šis raksts ir viens no labākajiem kādu es spokos esmu redzējis 1105 dienu laikā, bet tikai 600+... kārtējais komiksu raksts būtu daudz vairāk dabūjis. Cik nožēlojami.

8 0 atbildēt

 

Bija patīkami pārlasīt un atcerēties, ko man stāstīji, jo stāstu Tev tiešām netrūkst, atceros, ka ar aizrautību klausījos un vēl tās bildes :)

Apsveicu spoku jubilejā ! emotion

Izskatās, ka uz zelta kāzām būs kas patiesi dārgs uz galda, žēl, ka mūsdienu prec\em nav tāda vērtība, lai glabātu ilgāk, jo viss jau pietiekami modificēts, lai būtu kaut kas ekskluzīvs emotion

8 0 atbildēt

iedvesmojosh stasts. +++++

8 0 atbildēt

17.bilde cik vinčikam gadu ? laikam jau labs un turi lai paliek vel labāks ( nogatavojas)

7 0 atbildēt

Lai top nākošais stāsts! 

Man šķiet, ka par nu jau slaveno Sašu Aleksandru ir jāuzņem filma. 

7 0 atbildēt

Nu ko lai Sasha saka. Es te skatījos tās bildes, palasīju aprakstiņu un vēlreiz pārliecinājos ka vajag tevi gan spokos gan dzīvē iecelt par Jauniešu Senseju. Lai zin ka nekas dzīvē netiks pasniegts tāpat vien. Lai zin ka smagi jāstrādā ja grib kaut ko sasniegt.

7 0 atbildēt

Bija interesanti lasīt! :)

7 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Man bija tā iespēja klātienē apskatīt šo te albumu ar vel vairākām bildēm un par katru no tām dzirdēt aizraujošu stāstu!! Ir patiess prieks būt par Sašas draugu, jo tādi cilvēki, kā Saša uz šodienu nav vairs sastopami!! To es saku pec savas pieredzes!Ļoti strādīgs cilvēks kurš caur visām grūtībām ir sasniedzis to, kas viņš un viņam ir šodien!! Un arī visu sācis ir no nulles nevis ,kā daži te saka, ka iedodat man to un to ,kā Sašam arī paveikšu! visi sāk no nekā un Saša ir viens no tiem!! Raksts tiešām iespaidīgs!! emotion 

6 0 atbildēt

Tev ir zelta rokas un ļoti liels talants ar prasmēm. Nav daudz tādu cilveku kā tu. Izcili darbi tev ir. Būs kādreiz savu autiņu ar pie tevis. emotion

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »